Δύο φοιτήτριες μας ξεναγούν στον πολιτισμικό κόσμο του Erasmus+

Δύο φοιτήτριες μας ξεναγούν στον πολιτισμικό κόσμο του Erasmus+!

Erasmus+: Η Ιωάννα, φοιτήτρια Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστήμιο Πατρών, και η Μαρία, φοιτήτρια Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ερασιτέχνες ηθοποιοί και νέες στον χώρο του YouTube όπως δηλώνουν στα «Φοιτητικά Νέα», μας ξεναγούν στον πολιτισμικό κόσμο του Erasmus!

Το Erasmus+ είναι ένα πρόγραμμα στήριξης της εκπαίδευσης και της νεολαίας στην Ευρώπη. Γνωρίζεις τις σπουδές και την πρακτική μέσα από αυτό. 


Αυτό που δεν ήξερες είναι ότι προσφέρει κι άλλες ευκαιρίες, εκτός Πανεπιστημίου! Πρόκειται για μικρής και μεγάλης διάρκειας σεμινάρια μη τυπικής μάθησης που συνδυάζουν ταξίδι στο εξωτερικό, γνωριμία με ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών και πιστοποίηση παρακολούθησης με την υπογραφή του Erasmus+ για την ενίσχυση του βιογραφικού σου.

Με το παρακάτω βίντεο ενημερώνεστε για αυτές τις ευκαιρίες! Αναφέρονται μερικοί οργανισμοί που κάνουν ακριβώς αυτό και περιγράφεται η διαδικασία. 

Το καλύτερο; Είναι σχεδόν ανέξοδο! Τα μεταφορικά και η διαμονή είναι καλυμμένη από τον φορέα της διοργάνωσης και εσύ χρεώνεσαι με ένα μικρό κόστος συμμετοχής.

Ψήθηκες; 

Βρες το πρόγραμμα που σου ταιριάζει, επικοινώνησε με τον διοργανωτή οργανισμό και έφυγες!

Θέλεις να μείνεις ενημερωμένος/η για όλα τα νέα και συμβουλές που αφορούν το Erasmus+ (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr