Ένα ξεχωριστό Business Day για 100 φοιτητές και απόφοιτους στα γραφεία της Unilever

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Ένα ξεχωριστό Business Day για 100 φοιτητές και απόφοιτους στα γραφεία της Unilever

H Unilever διοργάνωσε σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, ένα ξεχωριστό Business Day στα γραφεία της εταιρείας

Η Unilever, πιστή στο ραντεβού της με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας φιλοξένησε για μια ακόμη χρονιά, 100 φοιτητές και απόφοιτους Ελληνικών Πανεπιστημίων, με στόχο να ζήσουν ένα μοναδικό Business Day στα γραφεία της εταιρείας. Βασικός θεματικός άξονας της Ημέρας, για τη φετινή χρονιά ήταν η συνεργασία της Unilever με το EURO 2024 και ειδικότερα ο τρόπος λειτουργίας, η σημασία, και το αποτύπωμα της συμμετοχής της εταιρείας στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως, με κορυφαία στελέχη της Unilever, που τους εισήγαγαν στο όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας, ενώ μοιράστηκαν μαζί τους στιγμές από την επαγγελματική τους πορεία καθώς και επαγγελματικές συμβουλές.

Η Ημέρα ξεκίνησε με θερμό καλωσόρισμα από τον Head of South East Europe της Unilever, Δημήτρη Μαγγιώρο, ο οποίος παρουσίασε το όραμα, τη στρατηγική της εταιρείας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους. Την σκυτάλη πήραν οι ομάδες του Nutrition- Unilever & EURO 2024 και του Personal Care που παρουσίασαν το δικό τους ρόλο, συμβάλλοντας ενεργά στη στρατηγική της εταιρείας υπό το πρίσμα της συμμαχίας με το EURO. Η Δάφνη Γουδή, Talent Partner & EB Lead, ανέλυσε τα career opportunities που προσφέρει η Unilever, ενώ η Μαριάν Κατσαμπούρη, υποστήριξε ουσιαστικά τη διοργάνωση της πρωτοβουλίας, και μοιράστηκε χρήσιμες συμβουλές από την εμπειρία της ως HR Lead SEE

Η Μαριάν Κατσαμπούρη, HR Lead SEE, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε για μια ακόμη χρονιά στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας, μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση των νέων. H Unilever αποτελεί ένα δυναμικό και ευέλικτο περιβάλλον, ανοιχτό στους νέους ανθρώπους που αναζητούν το πρώτο βήμα στην επαγγελματική τους διαδρομή.»

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία ανακαλύψουν τη συναρπαστική εμπειρία της multi-brand συνεργασίας της Unilever με το UEFA-EURO 2024, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο θεματικό χώρο της εταιρείας.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας αποτελεί το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων. Απευθύνεται σε νέα στελέχη, αποφοίτους, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές με σπουδές από σχολές Μηχανικών, Πληροφορικής, Οικονομικών Σχολών, Θετικών Επιστημών, Τεχνολόγων Τροφίμων, Νομικής, Ιχθυοκαλλιέργειας κτλ.

Ένα ξεχωριστό Business Day για 100 φοιτητές και απόφοιτους στα γραφεία της Unilever

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.