Τζολάκης, ο τερματοφύλακας-ήρωας του Ολυμπιακού και παράλληλα φοιτητής / Τι και που σπουδάζει

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Τζολάκης, ο τερματοφύλακας-ήρωας του Ολυμπιακού και παράλληλα φοιτητής / Τι και που σπουδάζει

Ο 21χρονος Κωνσταντής Τζολάκης είχε καθοριστική συμβολή στο να φτάσει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να ζει το όνειρο, μετά τη νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα και την κατάκτηση του Conference League. Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε πιάσει τρία πέναλτι στον αγώνα με την Φενέρ γράφοντας ιστορία στέλνοντας τον Ολυμπιακό στην 4αδα του Conference League.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου του 2002 στα Χανιά, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες του Πλατανιά και το καλοκαίρι του 2018 σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε σε εκείνες του Ολυμπιακού. Είναι διεθνής με την Εθνική U21, ενώ στην καριέρα του στον Πειραιά έχει κατακτήσει τρία Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ελλάδας και από χθες το Ευρωπαϊκό Κύπελλο του Conference League.

Παράλληλα και φοιτητής

Πλέον είναι τεταρτοετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ) και Σπουδάζει στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Πριν από λίγα χρόνια μαζί με τον συμπαίκτη του και έτερο τερματοφύλακα της Ακαδημίας, Ηλία Καραργύρη, είχε τιμηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις επιδόσεις του στα θρανία.

«Είναι θέμα επιλογής και προγράμματος. Αμα βάλεις τα δυνατά σου, με ένα σωστό πρόγραμμα, πιστεύω ότι μπορείς να καταφέρεις και τα δύο» δήλωσε σχετικά ο Τζολάκης για τον συνδυασμό του ποδοσφαίρου με τις σπουδές.

Τζολάκης: Ο τερματοφύλακας-ήρωας του Ολυμπιακού και παράλληλα φοιτητής / Τι και που σπουδάζει

Η φοιτήτρια που του έκλεψε την καρδιά

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» μπορεί να σώζει την εστία της ομάδας του από τα γκολ, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως έβαλε… γκολ στην καρδιά της όμορφης φοιτήτριας Νάσιας Σπανού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες, η σχέση τους μετρά περίπου έναν χρόνο. Αν και έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, μοιάζουν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα όταν θέλουν να εκφράσουν τον έρωτά τους, ενώ φροντίζουν να μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους όσο περισσότερο μπορούν.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.