Φοιτητής έμεινε άστεγος και έκανε σπίτι το αυτοκίνητό του! Έκλεισε η εστία.. λόγω Πάσχα

Φοιτητής έμεινε άστεγος και έκανε Πάσχα στο αυτοκίνητό του!

Φοιτητικές Ειδήσεις: Η φοιτητική εστία είχε κλείσει για την περίοδο του Πάσχα! Μέσα στο αυτοκίνητό του κοιμόταν για δύο εβδομάδες ένας φοιτητής στα Χανιά, που έμεινε χωρίς στέγη όταν έκλεισε η φοιτητική εστία για το Πάσχα.

Σύμφωνα με το kriti360, η εστία της ΑΕΝ Κρήτης, η οποία φιλοξενεί φοιτητές με χαμηλά εισοδήματα έκλεισε για Πάσχα με αποτέλεσμα ο φοιτητής να μείνει άστεγος και να κάνει Πάσχα στο αμάξι του.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο φοιτητής βρήκε δουλειά σε κατάστημα εστίασης προκειμένου να βιοποριστεί και εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να φύγει για να επισκεφθεί την οικογένειά του, καθώς έπρεπε να εργαστεί. Ο ίδιος προσπάθησε να βρει κάποιο δωμάτιο να νοικιάσει για το διάστημα αυτό, ωστόσο οι τιμές ήταν στα ύψη και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Κάπως έτσι, ο νεαρός κατέληξε να ζει μέσα στο αυτοκίνητό του περιμένοντας να ανοίξει η εστία.

«Το κόστος ζωής στην Κρήτη για όσους φοιτητές αποφασίζουν να παραμείνουν εδώ για να σπουδάσουν ολοένα και ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο το κόστος αυξάνεται κατακόρυφα εάν κάποιος νοικιάσει σπίτι» δήλωσε ο φοιτητής στο τοπικό μέσο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr