Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για φοιτητές Αθήνας και Θεσσαλονίκης / ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ και ημερομηνίες

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για φοιτητές Αθήνας και Θεσσαλονίκης / ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Φοιτητικές ΕιδήσειςΔωρεάν μετακινήσεις για τη φοιτητική και σπουδαστική κοινότητα μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, προσφέρει από σήμερα, 10 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 31 Μαρτίου η SKY Εxpress σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση.

Η πρωτοβουλία αυτή της αεροπορικής εταιρείας έρχεται στον απόηχο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και πρόκειται για μια πράξη στήριξης της φοιτητικής και σπουδαστικής κοινότητας ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την παρακολούθηση των μαθημάτων στις αντίστοιχες σχολές, αλλά και να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της. Έτσι προστίθεται στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας κάθε ΠαρασκευήΣάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για φοιτητές και σπουδαστές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.


Οι δικαιούχοι του δωρεάν εισιτηρίου θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους φοιτητικό πάσο σε ισχύ, η επίδειξη του οποίου θα είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια του check in.

Κάθε δωρεάν εισιτήριο περιλαμβάνει μία χειραποσκευή 8 kg, μία παραδοτέα αποσκευή 23 kg και όλους τους φόρους αεροδρομίων.

Ο κ. Ιωάννης Γρύλος, πρόεδρος του Ομίλου IOGR, μέλος του οποίου είναι η SKY express, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλη η οικογένεια της SKY express αποδεικνύουμε ότι αφουγκραζόμαστε διαρκώς τις ανάγκες των νέων μας και των οικογενειών τους και ανταποκρινόμαστε σε αυτές με τρόπο άμεσο και πρακτικό. Ελπίδα μας μέσα από την πρωτοβουλία αυτή να συμβάλλουμε από την πλευρά μας, ώστε όχι μόνο να διευκολύνουμε τη νέα γενιά της πατρίδας μας, αλλά και να της εμπνεύσουμε όραμα και αισιοδοξία για να θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, χαράσσοντας τη δική της πορεία».

Από την πλευρά του, ο δρ. Παναγιώτης Μούργος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΤΕΧΑΝ, δήλωσε: «Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας συμβάλλουμε στην έμπρακτη στήριξη των φοιτητριών και των φοιτητών, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτοι τις σπουδές τους, αλλά και να διατηρήσουν τους οικογενειακούς δεσμούς τους, παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας. Ως Όμιλος ΤΕΧΑΝ εφαρμόζουμε πάντοτε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και ενισχύουν σημαντικούς κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς στόχους στη χώρα μας».

Όροι και Προϋποθέσεις

Η παροχή δωρεάν εισιτηρίων από / προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη φοιτητική και σπουδαστική κοινότητα ισχύει, βάσει διαθεσιμότητας, για κρατήσεις θέσεων από 09/03/2023 έως 31/03/2023 για πτήσεις από 10/03/2023 έως 31/03/2023.

  • Η δωρεάν διάθεση ισχύει για προπτυχιακούς φοιτητές έως και 25 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους φοιτητικό πάσο σε ισχύ είτε βεβαίωση σπουδών από δημόσια ή ιδιωτική σχολή. Η επίδειξη του συγκεκριμένου εγγράφου θα είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια του check in.
  • Το δωρεάν εισιτήριο ενεργοποιείται με την εισαγωγή του κωδικού SKYSTUDENT στο πεδίο «εκπτωτικό κουπόνι». Περισσότερα εδώ.
  • Καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας έκδοσης του εισιτηρίου θα εμφανίζεται το ποσό των φόρων αεροδρομίου, το οποίο θα μηδενιστεί, όπως περιγράφεται και στο αμέσως επόμενο βήμα.
  • Για την ολοκλήρωση της κράτησης, στο βήμα ΠΛΗΡΩΜΗ επιλέξτε ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ VOUCHER και εισάγετε στο πεδίο ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΑΡΙΘΜΟ VOUCHER τον κωδικό 1FK91D και στο πεδίο ΚΩΔΙΚΟΣ VOUCHER τον κωδικό XPC8P1 (βλ. εικόνα 1). Με την εισαγωγή αυτών των κωδικών καλύπτεται αυτόματα η παροχή των φόρων αεροδρομίου, που είναι μέρος της δωρεάν παροχής του εισιτηρίου και δεν υπάρχει σχετική επιβάρυνση για τον επιβάτη.
  • Το web check in δεν είναι διαθέσιμο για τη συγκεκριμένη παροχή και ως εκ τούτου, ο επιβάτης θα πρέπει να προσέλθει στα check in counters της SKY express προσκομίζοντας τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και το φοιτητικό πάσο σε ισχύ.
  • Iσχύει για 1 επιβάτη στην ίδια κράτηση για πτήσεις μονής διαδρομή ή μετ’ επιστροφής (round trip).
  • Κάθε φοιτητής δικαιούται μόνο μία κράτηση.
  • Οι πτήσεις προσφοράς είναι μόνο οι πτήσεις με αριθμό GQ392, GQ393 (ΒΛ. ΠΙΝΑΚΑ 1).
  • Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από 10/03/2023 έως 31/03/2023 και μόνο τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και αφορούν σε μία πτήση ημερησίως.
  • Ισχύει μόνο για το δρομολόγιο από / προς Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
  • Η παροχή του δωρεάν εισιτηρίου δεν ισχύει για πτήσεις με ανταπόκριση.
  • Δεν εφαρμόζεται συνδυαστικά με άλλες προωθητικές ενέργειες.
  • Το εισιτήριο δεν αλλάζει, δεν ακυρώνεται, δεν μεταβιβάζεται.
  • Οι φόροι αεροδρομίου αποτελούν μέρος της δωρεάν παροχής και ως εκ τούτου δεν επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης ή μη εμφάνισης .

ΕΙΚΟΝΑ 1

ΠΙΝΑΚΑΣ 1

Περισσότερα ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr