Φοιτητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο / Σπούδαζε στην Πάτρα

Φοιτητής στην Πάτρα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Φοιτητής στην Πάτρα ήταν ο 22χρονος νέος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στη Ματαράγκα Μακρυνείας, το απόγευμα της Τρίτης.

Ο 22χρονος Φώτης ήταν φοιτητής στην Πάτρα. Μια βόλτα με την αγαπημένη του μηχανή, έμελλε να σταθεί μοιραία. Μια ατυχία έφερε το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή, σε έναν 22χρονο φοιτητή που σπούδαζε στην Πάτρα. Ο αδικοχαμένος φοιτητής έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και η μηχανή του ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με καρότσα τρακτέρ. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος. Οι στενοί συγγενείς του, στο χωριό της Αχαϊας, βυθίστηκαν στο πένθος. Ο άτυχος φοιτητής ήταν ένα παιδί γεμάτο ενέργεια, που είχε καταφέρει να κερδίσει τους πάντες με τη συμπεριφορά του. Λόγια παρηγοριάς για τους δικούς του ανθρώπους, δεν υπάρχουν αυτές τις δύσκολες ώρες.  


Διαβάστε ακόμη: Στη φυλακή ο οδηγός που σκότωσε τη φοιτήτρια!

Μεγάλη του αγάπη η γυμναστική και όπως φαίνεται στον λογαριασμό του στο instagram, όπου κι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, περνούσε πολλές ώρες στο γυμναστήριο.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Σιταραλώνων κηδεύεται ο 22χρονος Φώτιος Γαλανογιώργος την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου και ώρα 12:00.

Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό μία ώρα νωρίτερα.

Ο πατέρας του νεαρού Φώτη Γαλανογιώργου, είναι δασικός υπάλληλος στο Θέρμο και η οικογένεια του, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα, που ανήρτησε το παρακάτω σχόλιο:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr