Καθηγητής χάνει τη ψυχραιμία με φοιτητή που δεν πέρασε το μάθημα / Παραιτήθηκε μετά το συμβάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθηγητής χάνει τη ψυχραιμία με φοιτητή που δεν πέρασε το μάθημα / Παραιτήθηκε μετά το συμβάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Διεθνή Φοιτητικά Νέα: Καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Τενεσί των ΗΠΑ έγινε viral μετά την απίστευτη αντίδρασή του σε φοιτητή που δεν πέρασε το μάθημά του.

Ο Ρόμπερτ Έβινς Πίκαρντ, καθηγητής ιστορίας, φαίνεται σε βίντεο να φωνάζει σε έναν φοιτητή να φύγει από την αίθουσα του μετά την αποτυχία του στο μάθημα. 


Στο βίντεο του φωνάζει: «Είπα, ποιο είναι το όνομά σου;» φώναζε στο βίντεο. «Έξω! Βγες έξω! Έχεις αποτύχει σε αυτό το μάθημα, όποιο κι αν είναι το όνομά σου! Έξω! Έξω! Έξω! Έξω!», φώναζε μαινόμενος ο καθηγητής.

Παραιτήθηκε μετά το συμβάν

Σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό WSMV-TV, ο καθηγήτης ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε, αναφέρει η Huffington Post.

«Λυπάμαι βαθύτατα για ό,τι συνέβη στην τάξη. Έχασα την ψυχραιμία μου και έκανα κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να κάνω», δήλωσε στον σταθμό.«Τελευταία βρίσκομαι υπό πίεση και έχω απογοητευτεί με τους φοιτητές που δίνουν προσοχή στα κινητά και τους φορητούς υπολογιστές τους και μετά αναρωτιούνται γιατί παίρνουν χαμηλούς βαθμούς. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά μου. Ζήτησα συγγνώμη από τους φοιτητές και υπέβαλα την παραίτησή μου. Είμαι πλέον συνταξιούχος, όπως είχα σχεδιάσει ούτως ή άλλως. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή, αυτό έχει τελειώσει τώρα».

Πήρε πτυχίο, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό και ξεκινά διδακτορικό σε ηλικία 12 ετών!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr