Learn Again και πιστοποίησε τις γνώσεις σου σε μια ξένη γλώσσα / Μοναδική προσφορά για φοιτητές

Learn Again και πιστοποίησε τις γνώσεις σου σε μια ξένη γλώσσα

Η φοιτητική ζωή αποτελεί μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής σου. Μέχρι στιγμής όλα έχουν πάει περίφημα, το μέλλον σου διαγράφεται λαμπρό και έχεις πετύχει τους στόχους σου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου γνωρίζεις νέους ανθρώπους, ανταλλάσσεις απόψεις, κάνεις ταξίδια, αλλά πάνω από όλα διευρύνεις τις γνώσεις και βάζεις τις βάσεις για τη μελλοντική σου καριέρα.

Η καλή γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί προϋπόθεση για την παρακολούθηση κάποιου προγράμματος Erasmus, καθώς και για την επιλογή σου σε κάποιο μεταπτυχιακό, όπου εάν πρόκειται για αγγλόφωνο πανεπιστήμιο, θα σου ζητηθεί το IELTS ή το TOEFL. Όταν τελειώσεις τις σπουδές σου, είτε επιλέξεις να εργασθείς στο δημόσιο, όπου φυσικά η γνώση ξένων γλωσσών μοριοδοτείται στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, είτε επιλέξεις να εργασθείς στον ιδιωτικό τομέα, οι ξένες γλώσσες ανοίγουν τις πόρτες της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας.


Η ανάγκη για δίγλωσσους, τουλάχιστον, υποψηφίους είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Τα άτομα που γνωρίζουν περισσότερες από μία γλώσσες έχουν υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας, καθώς οι εργοδότες θεωρούν αυτούς καλύτερους φορείς επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων. Επίσης, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας διεγείρει τον εγκέφαλο. Φοιτητές οι οποίοι μαθαίνουν ξένες γλώσσες τείνουν να έχουν καλύτερες επιδόσεις στις εξετάσεις τους σε σχέση με άλλους φοιτητές που περιορίζονται στη μητρική τους γλώσσα. Επιπλέον, τα δίγλωσσα ή πολύγλωσσα άτομα είναι πολύ ικανά στο multitasking, αφού συνηθίζουν στην απαιτητική εναλλαγή από τη μία γλώσσα στην άλλη και κατ’ επέκταση χρησιμοποιούν αυτή τη δεξιότητα και σε άλλες εργασίες. 

Γιατί θα πρέπει η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας να είναι βαρετή και κουραστική; Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες Learn Again σε βοηθά να επιτύχεις τους στόχους σου και ταυτόχρονα να περάσεις ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου. Τα ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες προγράμματα και οι έμπειροι καθηγητές μας θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Εκτός από τα προφανή οφέλη στις σπουδές σου και στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία, θα γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, κουλτούρες και έναν ολόκληρο νέο κόσμο στη μουσική, στο θέατρο, τον κινηματογράφο, τα ταξίδια και πολλά άλλα.  

Όποια και αν είναι η επιλογή σου ανάμεσα σε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, όποια πιστοποίηση και αν χρειάζεσαι, μαζί θα βρούμε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Κάνε τώρα την εγγραφή σου σε ένα από τα online τμήματά μας και επωφελήσου από τη μοναδική προσφορά για φοιτητές, μόνο με 60€ τον μήνα. Επίσης, λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό (www.learnagain.edu.gr) και κέρδισε πλούσια δώρα.

Learn again λοιπόν και η επιτυχία είναι σίγουρη! Περισσότερα στο www.learnagain.edu.gr.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr