Είσαι Φοιτητής και Ψάχνεις Συγκάτοικο;

Είσαι Φοιτητής και Ψάχνεις Συγκάτοικο;

Φοιτητικά Διαμερίσματα: Μία χρήσιμη και έξυπνη πλατφόρμα, έφερε στον κόσμο του διαδικτύου η ομάδα του Μεγαλύτερου Φοιτητικού Portal στην Ελλάδα τα «Φοιτητικά Νέα», για να βοηθήσει τους νεοεισαχθέντες-πρωτοετείς, τους εγγεγραμμένους φοιτητές αλλά και τους τελειόφοιτους φοιτητές της χώρας.

Πρόκειται, λοιπόν για το UNIVERSPITI μέσα από τον ιστότοπο universpiti.gr, τον πρώτο ιστότοπο Δωρεάν Αγγελιών που απευθύνεται στο Φοιτητικό κοινό της χώρας.


Βάλε αγγελία και βρες Συγκάτοικο

Οι φοιτητές που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να αναλάβουν όλα τα έξοδα της ενοικίασης, μπορούν να σκεφτούν την ιδέα της συγκατοίκησης. Μέσω της πλατφόρμας μπορεί ο κάθε φοιτητής να δημοσιεύσει σχετική αγγελία στην υποκατηγορία "Ψάχνω Συγκάτοικο" που βρίσκεται στην κατηγορία "Διαμερίσματα" όπως επίσης να αναζητήσει φοιτητές που ενδιαφέρονται / ψάχνουν να συγκατοικήσουν.

Οι φοιτητές που επιλέξουν να συγκατοικήσουν θα δικαιούνται επίδομα 2.000 ευρώ. Στην πράξη, εάν συγκατοικήσουν τρεις φοιτητές θα έχουν στήριξη με το συνολικό ποσόν των 6.000 ευρώ. Αυτό ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό στις 10 Σεπτεμβρίου 2022. Περισσότερα για το επίδομα εδώ και για την πλατφόρμα universpiti εδώ.

universpiti

Πούλα τα φοιτητικά σου έπιπλα

Οι φοιτητές που φτάνουν στην ολοκλήρωση των Σπουδών τους και βρίσκονται ένα στάδιο πριν την αποχώρηση από το Φοιτητικό τους Σπίτι μπορούν να πουλήσουν μέσω του UNIVERSPITI.GR εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα έπιπλα, τις οικιακές-ηλεκτρονικές συσκευές και τα οικιακά τους είδη εύκολα και γρήγορα.

Αναζήτησε φοιτητικά έπιπλα

Από την άλλη πλευρά, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές, έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν, στοχευμένα, τις πλέον οικονομικές λύσεις εν καιρώ κρίσης για να εξοπλίσουν το Φοιτητικό τους Σπίτι.

Αν κατά τη διάρκεια της Φοιτητικής σας Ζωής έχετε πάσης φύσεως έπιπλα και οικιακές συσκευές που δε χρειάζεστε, τώρα μπορείτε να τα πουλήσετε μέσα από την πλατφόρμα φοιτητικών αγγελιών UNIVERSPITI.GR.

"Ένας από τους λόγους που μας ώθησαν στην δημιουργία του UNIVERSPITI, είναι ότι πολλοί τελειόφοιτοι αναγκάζονται να αφήσουν πίσω στη φοιτητική κατοικία έπιπλα χωρίς να βρουν κάποιον άμεσα ενδιαφερόμενο να τα αγοράσει."  

Το UNIVERSPITI.GR δημιουργήθηκε για να προσφέρει δωρεάν στο Νεανικό-Φοιτητικό κοινό τις πλέον στοχευμένες αναζητήσεις σε ότι αφορά το Φοιτητικό Σπίτι. Μπορείτε να δείτε την πλατφόρμα ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr