Απίστευτη ταλαιπωρία! Άναψε φωτιές το πρόστιμο ελεγκτή σε φοιτήτρια για ένα... λάθος εισιτήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ταλαιπωρία! Άναψε φωτιές το πρόστιμο ελεγκτή σε φοιτήτρια για ένα… λάθος εισιτήριο (ΒΙΝΤΕΟ) – Έβαλε τα κλάματα η κοπέλα

Ο ελεγκτής άρχισε να βλέπει τα εισιτήρια και σταμάτησε σε μία φοιτήτρια. Της είπε πως αυτό που είχε κόψει δεν ήταν σωστό και έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο…

Αναστάτωση στο Λιανοκλάδι στη Φθιώτιδα λίγο πριν το τρένο ξεκινήσει το ταξίδι του, για τη Θεσσαλονίκη. Ελεγκτής έβαλε πρόστιμο σε φοιτήτρια για το εισιτήριο που είχε κόψει, με την κοπέλα να προσπαθεί να του εξηγήσει και τον ίδιο να ζητάει να έρθουν αστυνομικοί. Η καθυστέρηση ξεσήκωσε τους υπόλοιπους επιβάτες, που ζητούσαν να βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ένας τρόπος να διευθετηθεί το θέμα για να ξεκινήσει το τρένο.


Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το τρένο αναχωρήσει από το Λιανοκλάδι για τη Θεσσαλονίκη. Όπως περιγράφει ένας επιβάτης μια κοπέλα φοιτήτρια έχει βγάλει εισιτήριο με έκπτωση 50%, όμως ο ελεγκτής της είπε ότι δικαιούται έκπτωση 25% και αντ’αυτου της δήλωσε ότι είναι υποχρεωμένος να της κόψει πρόστιμο 45 ευρώ.

Η φοιτήτρια έβαλε τα κλάματα καθώς όπως έλεγε, το λάθος δεν ήταν δικό της. Μάλιστα, η κοπέλα εξήγησε ότι δεν το γνώριζε και πρότεινε να πληρώσει την διαφορά των 10 ευρώ. Ο ελεγκτής όμως ήταν αμετανόητος στην απόφαση του. Της ζήτησε με επίμονο τρόπο να του δώσει τα στοιχεία της.

Σύμφωνα με το seleo, ο ελεγκτής φώναξε αστυνομικούς και το δρομολόγιο παρέμεινε στο Λιανοκλάδι για περίπου ένα μισάωρο καθυστερώντας έτσι το δρομολόγιο. Μάλιστα μια επιβάτιδα φώναζε και ζητούσε να βρουν άλλο τρόπο να διευθετήσουν το θέμα ώστε να συνεχίσει το δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη κανονικά χωρίς περισσότερη καθυστέρηση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr