Πήρε πτυχίο η γνωστή τραγουδίστρια Μαλού - Από ποια Σχολή

Πήρε πτυχίο η γνωστή τραγουδίστρια Μαλού - Από ποια Σχολή

Ένα όνειρό της έκανε πραγματικότητα η Μαλού Κυριακοπούλου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και πήρε το πτυχίο της από το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ορκωμοσία της.


Μάλιστα, η Μαλού τόνισε πως είχε παγώσει τις σπουδές της μετά τα δύο πρώτα έτη για να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη που είναι η μουσική. Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να ολοκληρώσει αυτό το κομμάτι και τα κατάφερε. Στο πλευρό της στην ορκωμοσία ήταν ο γιος της. 

Η ανάρτηση της Μαλού Κυριακοπούλου

«Τα φοιτητικά μου χρόνια διήρκησαν δυο έτη , πήρα την απόφαση πριν χρόνια να παγώσω τις σπουδές μου για να ακολουθήσω τη μουσική́ μου ζωή στην Αθήνα ! Ήταν μια “πληγή” ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια και πάντα με βασάνιζε η ερώτηση “πότε θα πάρεις το πτυχίο σου; …” , στο τέλος με νεύριαζε και μου προκαλούσε άρνηση γιατί κάθε φορά που σκεφτόμουν “πως θα μπορούσα να τα καταφέρω;” πάντα έπεφτα σε αδιέξοδο , δεν υπήρχε χρόνος , η απόσταση ήταν μεγάλη , τα χρόνια περνούσαν και η αποχή μου από την σχολή με απομάκρυνε χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο πολύ από το να ολοκληρώσω τις σπουδές μου ! Ύστερα έγινα μαμά ,άλλαξαν πολλά , έπρεπε να διαχειριστώ τη μητρότητα και μια απαιτητική δουλειά , η «πληγή» μεγάλωσε και υπό τις τότε συνθήκες ήταν απλά ένα αστείο αυτό που τελικά συνέβη σήμερα … Σήμερα λοιπόν ορκίστηκα και πήρα το πτυχίο μου στη Φιλολογία , εκπλήρωσα έστω και αργά αυτό που κάποτε άφησα στη μέση , το πήρα , το βάζω στη βαλίτσα μου και συνεχίζω πιο ολοκληρωμένη ψυχικά́ τη μεγάλη μου αγάπη που είναι η Μουσική ! Μπορείς τα πάντα σε όποιον χώρο και σε όποιον χρόνο είσαι έτοιμος εσύ … κλείσε τα αυτιά σου, βγες έξω και κυνήγα τα όνειρά σου …», έγραψε η Μαλού Κυριακοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση με τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr