Είσαι Φοιτητής; Λάβε δωρεάν εκπαίδευση και πιστοποίηση από τη Microsoft (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Είσαι Φοιτητής; Απόκτησε τώρα πιστοποίηση από την Microsoft! 

Πρόκειται για δωρεάν online μαθήματα που οδηγούν σε Πιστοποίηση από την Microsoft. Εκμεταλλεύσου την νέα χρονιά αποκτώντας καινούριες δεξιότητες, κατακτώντας αυτό το πολύτιμο εργαλείο για σένα & για την μετέπειτα είσοδό σου στην αγορά εργασίας, εμπλουτίζοντας παράλληλα το βιογραφικό σου! 

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για μικρό διάστημα, μόνο για φοιτητές!


Ποιος μπορεί να συμμετέχει στο Πρόγραμμα της Microsoft;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια στην Ελλάδα και Κύπρο.

Μπορείς να λάβεις μέρος:

  • σε όποια Σχολή/Τμήμα κι αν είσαι εγγεγραμμένος
  • ανεξάρτητα από το έτος φοίτησής σου
  • αν είσαι προπτυχιακός, μεταπτυχιακός αλλά και διδακτορικός φοιτητής

Η μόνη προϋπόθεση είναι να διαθέτεις Ηλεκτρονικό Υπολογιστή & πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Σε ποιους τομείς μπορείς να εκπαιδευθείς & να πιστοποιηθείς;

Η Microsoft Έλλας επιθυμεί να συστήσει στους συμμετέχοντες τον συναρπαστικό κόσμο του Artificial Intelligence, των DATA, τις Βασικές Αρχές Ασφάλειας του Cloud Computing και της Αυτοματοποίησης Επιχειρηματικών Διεργασιών.

Αυτό δε χρειάζεται να σε αποθαρρύνει αν, για παράδειγμα, δεν είσαι φοιτητής Πληροφορικής! Τα μαθήματα γίνονται με τέτοιον τρόπο που θα σου είναι εύκολο να παρακολουθήσεις, όποια και αν είναι η βάση σου!

Πιο αναλυτικά, η Microsoft Έλλας, στα πλαίσια της παγκόσμιας στρατηγικής της για την εκπαίδευση, υποστηρίζει τους φοιτητές ώστε να αποκτήσουν τις πιο περιζήτητες δεξιότητες Cloud της αγοράς εργασίας, προσφέροντας πρόσβαση σε ΔΩΡΕΑΝ οn-demand εκπαιδεύτικό υλικό, τεστ εξάσκησης Measure Up και voucher για τις εξετάσεις πιστοποίησης των τεχνολογιών Microsoft Azure Fundamentals.

Έρευνες δείχνουν ότι οι εργοδότες εκτιμούν τους πιστοποιημένους υποψήφιους και ότι οι πιστοποιημένοι εργαζόμενοι κερδίζουν περισσότερα στο χώρο εργασίας. Οι αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία πιστοποιήσεις αποτελούν το βασικό πρότυπο αναγνώρισης των γνώσεων και επικυρώνουν τις δεξιότητες ενός υποψηφίου.

Οι πιστοποιήσεις της Microsoft συμβάλλουν στην επικύρωση της γνώσης της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων εκτέλεσης ρόλων εργασίας του κλάδου.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι φοιτητές ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για το πώς το Cloud θα επηρεάσει τους οργανισμούς και την κοινωνία. Για να καλλιεργήσει και να ενθαρρύνει αυτή τη μάθηση, η Microsoft ανέπτυξε πιστοποιήσεις εισαγωγικού επιπέδου που ευθυγραμμίζονται με τις τεχνολογίες Cloud τις πιστοποιήσεις Microsoft Azure Fundamentals.

Οι εξετάσεις Microsoft Fundamentals είναι το πρώτο βήμα για τη λήψη πιστοποίησης για τις Cloud τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία σε μια ποικιλία σταδιοδρομιών. Αυτές οι εξετάσεις ενημερώνονται τακτικά ώστε να αντικατοπτρίζουν το ρυθμό της αλλαγής και να θέτουν το δρόμο για συνεχείς ευκαιρίες μάθησης μόλις πιστοποιηθούν.

Για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την προσφορά, οι φοιτητές Ελλάδας και Κύπρου πρέπει να κάνουν εγγραφή και θα λάβουν όλες τις οδηγίες για να πιστοποιηθούν στις πιο περιζήτητες δεξιότητες παγκοσμίως!

Το υλικό και η εξέταση πραγματοποιείται στα αγγλικά.

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στη σελίδα https://aka.ms/Skillforward21 για μικρό διάστημα μόνο για φοιτητές!

Τι περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Skill Forward: 

  • Fundamentals Webinar (τώρα ON DEMAND)
  • Alumni & Support Group (LinkedIn)
  • MeasureUp Practice Tests (unlimited usage)
  • Microsoft Certification Exam

Αυτές οι εκπαιδεύσεις επαγγελματικού επιπέδου ειναι 100% δωρέαν και πραγματοποιήθηκαν ζωντανά απο έμπειρους εκπαιδευτές απο την Βρετανία, δίνοντας το υψηλότερο επιπέδο προετοιμασίας για τις πιστοποιήσεις των Microsoft Fundamentals όπως Power Platform (PL-900), Security Fundamentals (SC-900), Azure Fundamentals (AZ-900), Data Fundamentals (DP-900) and AI Fundamentals (AI-900). 

Μετά τα δωρεάν μαθήματα, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν δωρεάν voucher για τις εξετάσεις Fundamentals και να ολοκληρώσουν την πιστοποίηση τους. Αφού ολοκληρώσουν με επιτυχία την εξέταση, κάθε συμμετέχων/χουσα θα λάβει την επίσημη πιστοποίηση επίσης δωρεάν. 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα aka.ms/SkillForward21 όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την κάθε πιστοποίηση Microsoft Fundamental και να εγγραφείτε για να δείτε τις ON DEMAND ψηφιακές εκπαιδεύσεις. ΣΗΜ.: το υλικό και η εξέταση είναι στα αγγλικά. (αν πατήσετε το συνδεσμο θα μεταφερθείτε σε ιστοσελίδα που διαχειρίζεται συνεργάτης μας)

Βρείτε παρακάτω τις απευθείας συνδέσεις για τα Webinars:

FUNDAMENTALS WEBINARS (ON DEMAND)

  1. Power Platform
  2. Security
  3. Azure
  4. Data
  5. Azure AI

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr