Φοιτήτρια άφησε ανοιχτό το παράθυρο του δωματίου της κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας - Έμεινε άφωνη δείτε τι συνέβη

Φοιτήτρια άφησε ανοιχτό το παράθυρο του δωματίου της κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας - Έμεινε άφωνη δείτε τι συνέβη

Τι συμβαίνει αν αφήσεις το παράθυρο του δωματίου σου ελαφρώς ανοιχτό κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας; Όλα σκεπάζονται με χιόνι!

Η χειμερινή καταιγίδα Κένεν έπληξε πολλές περιοχές των ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο. Μια φοιτήτρια όμως του Πανεπιστημίου της Βοστώνης είδε το χιόνι όχι μόνο στους δρόμους της πόλης της αλλά και μέσα στο δωμάτιό της.


Η Άσλιν, αποφάσισε να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του φίλου της, αφήνοντας το παράθυρο του δωματίου της ελαφρώς μισάνοιχτο. Πώς όμως το βρήκε επιστρέφοντας πίσω και πως το ανακάλυψε; Το περιέγραψε σε ένα βίντεο στο Tik Tok με τίτλο: «Οι συνέπειες του να αφήσεις το παράθυρο ανοιχτό κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας στη Βοστόνη».  

@youaintseenothingg

the consequences of leaving your apartment window open during a boston blizzard

♬ Oh No - Kreepa

Δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού ερχόταν το κρύο στο διαμέρισμά τους

Η κοπέλα, που υπογράφει με το όνομα @youaintseenothingg, διαπίστωσε κάποια στιγμή μαζί με την τρίτη συγκάτοικο την Μπέλα πως το σπίτι ήταν κρύο. «Νιώθω κάπως παγωμένα» έστειλε μήνυμα στην Μπέλα, με την κοπέλα να συμφωνεί στέλνοντας πίσω μία φωτογραφία του κλειστού παραθύρου της.

Ξαφνικά, όμως, η Μπέλα φάνηκε να συνειδητοποιεί ότι κρύος αέρας ερχόταν πίσω από την κλειστή πόρτα της Άσλιν στο δωμάτιό της και της έστελνε μηνύματα. Η Άσλιν παραδέχτηκε ότι άφησε το παράθυρο ανοιχτό αλλά επέμεινε να το αφήσει για λίγο και ζήτησε από τους συγκάτοικούς της να χρησιμοποιήσουν το εφεδρικό της κλειδί για να μπουν στην κρεβατοκάμαρα και να το κλείσουν.

Τα πάντα καλύφθηκαν από χιόνι

Οι δύο συγκάτοικοι, ντυμένοι με ζεστά χειμωνιάτικα ρούχα, μπήκαν στο δωμάτιο της Άσλιν - όπου το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Το χιόνι που έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας κάλυψε τα πάντα στην κρεβατοκάμαρα και προκάλεσε κάποιες ζημιές. Το βίντεο δείχνει το κρεβάτι πλήρως καλυμμένο με χιόνι, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του δαπέδου με 3 πόντους ύψος. Το γραφείο και οι καρέκλες της Άσλιν, μεταξύ άλλων, καλύφθηκαν επίσης από χιόνι.

Οι συγκάτοικοί της ήταν αρκετά καλοί ώστε όχι μόνο να κλείσουν το παράθυρο αλλά να αρχίζουν και να καθαρίζουν το χάος.

Το βίντεο, έγινε φυσικά viral με 2,3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 2 μόλις ημέρες. Απαντώντας στα σχόλια, η TikToker έγραψε πως η Άσλιν είναι από την Καλιφόρνια επομένως μπορεί να μην είναι συνηθισμένη σε τόσο ακραία καιρικά φαινόμενα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr