Με αγωνία αναμένουν οι φοιτητές την απόφαση για τα Πανεπιστήμια και την Εξεταστική!

Με αγωνία αναμένουν οι φοιτητές την απόφαση για τα Πανεπιστήμια και την Εξεταστική

Άνοιγμα Πανεπιστημίων: Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν οι φοιτητές της χώρας τα όσα θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης για το άνοιγμα των Πανεπιστημίων και των Σχολείων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανοίγουν τα Πανεπιστήμια - Δια ζώσης τα μαθήματα των φοιτητών!


Η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Υγείας συνεδριάζει παρουσία και της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και το απόγευμα γύρω στις 6 στην ενημέρωση θα γίνουν οι ανακοινώσεις σχετικά με τα μέτρα που θα παρθούν για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων αλλά και των πανεπιστημίων.

Άνοιγμα Πανεπιστημίων: Δείτε Live στα «Φοιτητικά Νέα» τις επίσημες ανακοινώσεις Κεραμέως-Πλεύρη

Η σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να είναι έντονη καθώς ειδικοί και κυβερνητικά στελέχη εκφράζουν διαφωνίες σε ορισμένα θέματα, όπως για παράδειγμα στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια.

Οι φοιτητές εκφράζουν την αγωνία τους, υπό τη σκιά της «Όμικρον», για τον τρόπο με τον οποίο αναμένεται να εξεταστούν (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως) καθώς πλησιάζει η εξεταστική του Χειμερινού Εξαμήνου. Τονίζουν την ανησυχία τους σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει δια ζώσης για το τι θα γίνει με τους φοιτητές που δεν θα μπορέσουν να εξεταστούν λόγω θετικών κρουσμάτων ή στενών επαφών.

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» για να ενημερωθείτε για όλα όσα θα αποφασιστούν για τα Πανεπιστήμια!

Γίνε μέλος στη σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τους φοιτητές της χώρας!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr