Φιλανθρωπικές δράσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ενόψει των Χριστουγέννων

Φιλανθρωπικές δράσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ενόψει των Χριστουγέννων

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τις γιορτές η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποδεικνύει πως ο εθελοντισμός, η προσφορά στο συνάνθρωπο, η στήριξη σε παιδιά και ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη δεν είναι απλές λέξεις αλλά είναι για εμάς στάση ζωής.

Τα τελευταία δύο χρόνια η πανδημία μας έκανε να καταλάβουμε πως το σημαντικότερο αγαθό είναι η υγεία, και πως το «εμείς» και όχι το «εγώ», είναι το πιο ισχυρό κίνητρο για μια κοινωνία που επιθυμεί να εξελίσσεται και να πετυχαίνει.


Σε κάθε πόλη της Ελλάδας, κάθε οργάνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συγκέντρωσε παιχνίδια, είδη ένδυσης, τρόφιμα, χρήματα και τα προσέφερε σε συλλόγους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ορφανοτροφεία και νοσοκομεία.

Ενδεικτικά, ενισχύσαμε το έργο των Παιδικών χωριών SOS, Ορφανοτροφείου Θηλέων «Μέλισσα», Make a Wish, Χαμόγελου του Παιδιού, Νοσοκομείου Πατρών, Κιβωτός του Κόσμου κ.α.

Η προσφορά και ο εθελοντισμός, δεν πρέπει να είναι ένα «χριστουγεννιάτικο γεγονός», αλλά καθημερινότητα, με όποιο τρόπο μπορούμε πρέπει να στηρίζουμε όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Από όλους εμάς στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καλές γιορτές, με υγεία και αισιοδοξία!
Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!»

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr