Τραγωδία: Νεκρός 23χρονος φοιτητής που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας!

Τραγωδία: Νεκρός φοιτητής που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας!

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη, όπου 23χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ταράτσα πολυκατοικίας.


Ο άτυχος φοιτητής έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στη συμβολή των οδών Φιλιππίδη και Νικομηδείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ο φοιτητής δεν διέμενε σε αυτή την πολυκατοικία.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά από την πρώτη στιγμή η κατάσταση του έδειχνε εξαιρετικά κρίσιμη. Σήμερα το πρωί, δυστυχώς, ο 23χρονος κατέληξε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τους φίλους του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πτώσης, αναζητούν απαντήσεις και ψάχνουν εξηγήσεις για το τραγικό συμβάν, χωρίς να αποκλείουν τίποτα μέχρι στιγμής. 

Ουδείς φαίνεται να γνώριζε ως χθες το βράδυ που συνεχίζονται οι έρευνες, πώς βρέθηκε στην πολυκατοικία, καθώς δεν έμενε εκεί, αλλά και στην περίπτωση που πρόκειται για αυτοκτονία, τι είναι αυτό που τον οδήγησε εκεί.

Η αστυνομία περιμένει φυσικά και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά και τις καταθέσεις συγγενικών του προσώπων που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη, αφού ειδοποιήθηκαν για το τραγικό συμβάν.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε αυτοκτονία αποδίδεται από την Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news, ο τραγικός θάνατος του 23χρονου σπουδαστή ΙΕΚ (και όχι φοιτητή Ιατρικής), ο οποίος… βούτηξε στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας της οδού Φιλιππίδη στην Αλεξανδρούπολη.

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζονται, αλλά όλα δείχνουν πως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Με βάση τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο νεαρός αυτόχειρας κατάγεται από την Χρυσούπολη Καβάλας και όχι την Θεσσαλονίκη όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει, ενώ έμενε στην Αλεξανδρούπολη μαζί με την μητέρα του. Είχε πετύχει πριν από χρόνια την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή της Αλεξανδρούπολης. Όμως δεν συνέχισε εκεί τις σπουδές του και γράφτηκε σε ΙΕΚ της πόλης όπου και σπούδαζε.

Δεν έμενε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, αλλά είχε κλειδιά από διαμέρισμα φίλου του. Έτσι μπήκε σε αυτό και πέρασε από το μπαλκόνι του στο μπαλκόνι διπλανού διαμερίσματος, όπου έμενε φοιτήτρια, με την οποία πάντως δεν γνωριζόταν και από εκεί έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του από την πρόσκρουση στον δρόμο. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν ο θάνατος του προήλθε επειδή έχασε την ισορροπία του επιχειρώντας να περάσει από το ένα μπαλκόνι στο άλλο. Αυτό άλλωστε που αντίκρυσαν οι περαστικοί, ήταν ένα νεαρό άνδρα να πέφτει από ψηλά στο οδόστρωμα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr