ΜΑΣ: Φοιτητική Συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους

ΜΑΣ: Φοιτητική Συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας σε συνέχεια των δράσεων τους για αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους διοργανώνουν φοιτητική συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, την Κυριακή 29/8 στις 20:30. Στο χώρο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. 

Τα φοιτητικά συγκροτήματα που θέλουν να συμμετέχουν στη συναυλία καθώς και όποιος φοιτητής θέλει να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο  694 659 5441 (Βασιλική).


Στο ψήφισμα τους οι Σύλλογοι αναφέρουν ακόμα: 

"Χαιρετίζουμε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Φοιτητικών Συλλόγων για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους!! 

Χαιρετίζουμε τον αγωνιζόμενο λαό της Εύβοιας που έδωσε και συνεχίζει να δίνει τη μάχη με τις φλόγες, οργανώνει την αλληλεγγύη και τη διεκδίκηση μέσα από τα σωματεία αλλά και τις Επιτροπές Πυρόπληκτων που στήνονται στην περιοχή αυτές τις μέρες. Η μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/8 στη Βόρεια Εύβοια όπου χιλιάδες λαού έδειξαν ότι δεν κάνουν βήμα πίσω από τα δίκαια αιτήματα τους, για να μπορέσουν να ζήσουν στον τόπο τους, μας γεμίζει κουράγιο, αισιοδοξία και μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο!"

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr