Ξέσπασε η φοιτήτρια-κόρη του Νίκου Χαρδαλιά

Ξέσπασε η φοιτήτρια-κόρη του Νίκου Χαρδαλιά

Την οργισμένη αντίδραση της φοιτήτριας Νομικής Σχολής Ιωάννας Χαρδαλιά προκάλεσε το σχόλιο χρήστη των social media για τον πατέρα της, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο τη Δευτέρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα".

"Να κι ένα ευχάριστο. Άντε καλά ξεκουμπίδια", ήταν το σχόλιο του χρήστη, με την 20χρονη κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας να του απαντά:


"Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα".

Εξιτήριο παίρνει εντός της ημέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου νοσηλεύεται μετά το ισχαιμικό επεισόδιο και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είναι καλά στην υγεία του και η πορεία της ανάρρωσής του μετά την τοποθέτηση δύο στεντ εξελίσσεται ομαλά, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας ισχαιμικό επεισόδιο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr