ΑΕΝ Σύρου: Πίνακες οφειλόμενων μαθημάτων επανεξετάσεων Σεπτεμβρίου 2021

ΑΕΝ Σύρου: Πίνακες οφειλόμενων μαθημάτων επανεξετάσεων Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοινώνονται εκ της Διευθύνσεως της ΑΕΝ Σύρου οι πίνακες των σπουδαστών/στριών που έχουν οφειλόμενα μαθήματα, για την συμμετοχή τους στις Επανεξετάσεις περιόδου Σεπτεμβρίου 2021 Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ εξαμήνου, οι οποίες προγραμματίζονται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, εκτός σοβαρού απροόπτου. (δείτε συνημμένα αρχεία)

- Για την προστασία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, δεν αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, αλλά μόνο ο αριθμός μητρώου κάθε σπουδαστή/στριας που έχει οφειλόμενα μαθήματα.


- Στις στήλες των οφειλομένων μαθημάτων, εμφανίζεται ο βαθμός προόδου κάθε σπουδαστή/στριας ή το σύμβολο της αποποίησης αυτού (a*). Για όσα μαθήματα εμφανίζονται δύο αστερίσκοι (**) στη θέση του βαθμού προόδου, ο βαθμός της γραπτής εξέτασης θα αποτελέσει τον βαθμό τελικής επίδοσης.

- Τέλος, για όσους σπουδαστές/στριες επιθυμούν, οι δηλώσεις αποποίησης βαθμού προόδου (δείτε συνημμένο έντυπο) θα γίνονται δεκτές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφόσον είναι ορθά συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες, έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, στη διεύθυνση e-mail της Σχολής (aensyrou@hcg.gr). Για όσους σπουδαστές/στριες έχουν χρησιμοποιήσει αποποιήσεις βαθμού προόδου κατά το παρελθόν, τονίζεται ιδιαίτερα ότι ο συνολικός αριθμός τους δεν μπορεί να υπερβεί τον αριθμό των οκτώ (8) μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

* Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, οι σπουδαστές/στριες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στην Γραμματεία Σχολής (22810-80222).

Οι πίνακες

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr