Υφ. Παιδείας για Voucher 200 ευρώ: "Εκτιμώ ότι θα δοθεί πριν το Πάσχα"

Υφυπουργός Παιδείας για Voucher 200 ευρώ: "Εκτιμώ ότι θα δοθεί πριν το Πάσχα"

Την εκτίμηση ότι το το voucher των 200 ευρώ στους φοιτητές, σπουδαστές και μαθητές για τη αγορά tablet, laptop, desktop θα δοθεί πριν το Πάσχα, διατύπωσε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Voucher 200 ευρώ για laptop, tablet: Ολόκληρη η ΑΠΟΦΑΣΗ – Τι πρέπει να ξέρουν οι φοιτητές, σπουδαστές


Οι φοιτητές, σπουδαστές και οι μαθητές περιμένουν εδώ και μήνες τα voucher των 200 ευρώ για την αγορά laptop, desktop, tablet κλπ.

Στην τελική ευθεία είναι οι διαδικασίες για το voucher των 200 ευρώ για την αγορά laptop ή tablet που μαθητές ή φοιτητές που είναι δικαιούχοι, ενώ στο τραπέζι είναι το θέμα παράτασης της σχολικής χρονιάς κατά δύο εβδομάδες, όπως αναφέρει η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή.

Για το voucher των 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού για την τηλεκπαίδευση μαθητών, φοιτητών και σπουδαστών, η Ζέττα Μακρή ανέφερε ότι «είμαστε ένα από τα υπουργεία που έχουν εμπλοκή σε αυτό. Γνωρίζουμε ότι μόλις δημοσιευτεί στο ΦΕΚ θα ανέβει η πλατφόρμα για τους παρόχους και μετά με τους δικαιούχους. Θα αφορά σε περίπου 525.000 άτομα.

Θα καλυφθούν περίπου 325 χιλιάδες οικογένειες. Νομίζω το θέμα έχει μπει στις ράγες και θα γίνει όσο γίνεται νωρίτερα. Εκτιμώ ότι αυτό θα γίνει πριν το Πάσχα, ωστόσο στο υπουργείο δεν έχουμε την ευθύνη της υλοποίησης», δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας.

Για να μείνετε ενημερωμένοι για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για την επιταγή (voucher) αξίας 200 ευρώ πατήστε εδώ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr