Εξεταστική ΑΕΝ: Σπουδαστές στέλνουν σε λάθος email τη δήλωση συναίνεσης! ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΑΕΝ: Σπουδαστές στέλνουν σε λάθος email το κείμενο δήλωσης συναίνεσης για τη συμμετοχή τους στην εξεταστική! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η Α.Ε.Ν./Σύρου έχει δεχθεί λανθασμένως, από χθες το βράδυ, στο email της, δεκάδες δηλώσεις συναίνεσης σπουδαστών άλλων Α.Ε.Ν. από όλη την Ελλάδα, για την συμμετοχή τους στην εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2021.

Εάν δεν είστε σπουδαστής της ΑΕΝ Σύρου και έχετε ακολουθήσει αυτή λαμθασμένη διαδικασία, αποστέλλοντας σχετικό email συμμετοχής στο email της ΑΕΝ Σύρου, τότε θεωρείται ΑΚΥΡΟ το email. Η χθεσινή ανακοίνωση της  Α.Ε.Ν./Σύρου που εμπεριέχει το email της σχολής αφορά ΜΟΝΟ τους σπουδαστές της. Τι πρέπει να κάνετε; Να ενημερωθείτε από την Σχολή (ΑΕΝ) στην οποία φοιτάτε, σε ποια διεύθυνση ταχυδρομίου θα πρέπει να στείλετε το απαιτούμενο κείμενο (για το κείμενο θα ενημερωθείτε επίσης από την Σχολή σας) συμμετοχής σας στην εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2021.


Αποστολή email μόνο στο email της Σχολής σας

Τα «Φοιτητικά Νέα» τονίζουν στους σπουδαστές πως σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην εξεταστική περίοδο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παράγραφο (2) της Απόφασης, είναι η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από όλους ανεξαιρέτως τους σπουδαστές/στριες, προς την διεύθυνση e-mail της Σχολής (στην οποία ανήκουν)

ΑΕΝ: Τι πρέπει να κάνουν οι Σπουδαστές για να συμμετάσχουν στην εξεταστική Φεβρουαρίου (ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr