Απειλητικά μηνύματα στο γραφείο της Κεραμέως! "ν+2 θα είναι οι ώρες σας μέσα στις Σχολές" (ΦΩΤΟ)

Απειλητικά μηνύματα στο γραφείο της Κεραμέως! "ν+2 θα είναι οι ώρες σας μέσα στις Σχολές" (ΦΩΤΟ)

«Τραμπούκοι πέταξαν τρικάκια με απειλητικό περιεχόμενο σήμερα στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στα τρικάκια μεταξύ άλλων αναγράφεται: «ούτε ν+2 θα είναι οι ώρες σας μέσα στις σχολές», καθώς και «έξω η αστυνομία από τις σχολές. Κάτω τα χέρια από τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες».


Επίθεση με τρικάκια στο γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως πραγματοποίησε άγνωστη ομάδα ατόμων το βράδυ της Τετάρτης.

Σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Ταραντίλης τόνισε: «Τραμπούκοι πέταξαν τρικάκια με απειλητικό περιεχόμενο σήμερα στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Αν νομίζουν ότι με αυτό το λόγο θα φοβίσουν την Υπουργό και την κυβέρνηση, ώστε να μην προχωρήσουν οι αλλαγές στα ΑΕΙ κάνουν λάθος. Η βία δεν έχει θέση ούτε στα Πανεπιστήμια, ούτε στην κοινωνία. Τα ΑΕΙ είναι χώροι γνώσης και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών κι όχι χώροι ανομίας και τραμπουκισμών. Οι αλλαγές θα προχωρήσουν γιατί αυτό απαιτεί η μεγάλη πλειονότητα των φοιτητών, των καθηγητών και της κοινωνίας».

Δείτε τις φωτογραφίες από το γραφείο της υπουργού Παιδείας και τα απειλητικά μηνύματα που αναγράφονταν στα τρικάκια:

Δείτε την ανάρτηση της κυρίας Κεραμέως:

«Παρέμβαση» απόψε στο πολιτικό μου γραφείο ...από εκείνους που υπερασπίζονται την παραβατικότητα στα Πανεπιστήμια, την...

Posted by Niki Kerameus on Wednesday, February 3, 2021

Ψηφίστηκε επί της Αρχής στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr