21χρονη φοιτήτρια (instagramer) σκότωσε τη μητέρα της

21χρονη φοιτήτρια (instagramer) σκότωσε τη μητέρα της και ξερίζωσε την καρδιά της

Ψυχρή και απόμακρη η νεαρή φοιτήτρια από τη Μολδαβία δείχνει ασέβεια προς το δικαστήριο, ξαπλώνοντας στο κάθισμα της και κοιτάζοντας τα νύχια της με απλανές βλέμμα.

Στη συνέχεια σηκώνεται, κάνει το σήμα της νίκης και κάποια στιγμή ξεσπά και σε γέλια.


Αυτή είναι η αντίδραση της 21χρονης φοιτήτριας από τη Μολδαβία η οποία κρατείται με την υποψία ότι όχι μόνο σκότωσε, αλλά ξερίζωσε την καρδιά της μητέρας της ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Χωρίς να εξηγεί το λόγο για αυτήν την αποκρουστική πράξη οι τοπικές αρχές πιστεύουν ότι η Άνα Λέικοβιτς μαχαίρωσε την μητέρα της και ενώ εκείνη ζούσε ακόμη, άρχισε να αφαιρεί όργανα από την άτυχη γυναίκα, βασανίζοντάς την ως τον θάνατό της.

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα, έκανε ψύχραιμη ντους και βγήκε να συναντήσει τον φίλο της.

Η Άνα ήταν φοιτήτρια ιατρικής, και ήταν εμμονική με το Instagram όπου είχε περίπου 10 χιλιάδες με χιλιάδες followers.

Όταν η νεαρή μητέρα της, μόνο 40 ετών, επέστρεψε από τη Γερμανία όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους ανακάλυψε ότι η κόρη της, είχε μπλέξει με ναρκωτικά και αποφάσισε να τη σταματήσει.

Αυτό φαίνεται ότι εξόργισε την Άνα, η οποία πιθανότητα υπό την επήρεια ουσιών, οδηγήθηκε στην αποτρόπαια πράξη.

Αν και οι πιο στενοί συγγενείς αδυνατούν να πιστέψουν ότι η νεαρή φοιτήτρια θα μπορούσε να κάνει τέτοιο έγκλημα οι ψυχολόγοι που την εξέτασαν πιστεύουν ότι ήταν εθισμένη με τη δημοσιότητα έστω και αν αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να σκοτώσει την ίδια της τη μητέρα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr