ΒΙΝΤΕΟ: Σύλληψη φοιτητή κάτω από το σπίτι του - Καρδιακή προσβολή υπέστη ο πατέρας του

BINTEO: Σύλληψη Φοιτητή Κάτω από το Σπίτι του - Καρδιακή προσβολή υπέστη ο πατέρας του

Οι καταγγελίες για αστυνομική βία εναντίον ενός γονέα διαδηλωτή, ο οποίος μάλιστα υπέστη καρδιακή προσβολή και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, έχουν πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται από νωρίς, ο άνδρας είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού καθώς ο γιος του είχε συλληφθεί από αστυνομικούς σχεδόν έξω από το σπίτι του στα Σεπόλια.


Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες όπως λέει το newsit, οι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν στον πατέρα να δει το παιδί του και την ώρα της έντασης ο άνθρωπος έπαθε καρδιακή προσβολή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου για άγνωστο λόγο νοσηλεύεται φρουρούμενος. Στο ερώτημα γιατί έχει ληφθεί αυτή η απόφαση η απάντηση ήταν ότι επειδή βρισκόταν έξω από το αστυνομικό τμήμα με άλλους που διαμαρτύρονταν αποφασίστηκε να συλληφθεί!

Πλέον, στο “φως” της δημοσιότητας έρχεται βίντεο που κάνει τον γύρο του ίντερνετ και δείχνει τις στιγμές της μεγάλης έντασης.

Οι αστυνομικοί φαίνονται να τον τραβούν, ενώ ακούγονται και οι οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής που ζητούν από τους αστυνομικούς να αφήσουν τον φοιτητή καθώς το σπίτι του βρίσκεται στο σημείο.

Δείτε το βίντεο από τα Σεπόλια

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr