ΑΘΗΝΑ: Φοιτητές του ΕΚΠΑ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό (upd)

ΑΘΗΝΑ: Φοιτητές του ΕΚΠΑ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ένα από τα άτομα της παρέας των φοιτητών ήρθε σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» και μας διευκρίνισε ότι οι φοιτητές που έχουν διαγνωστεί θετικοί είναι τέσσερα και όχι έξι. Επιπλέον μας τόνισε πώς η αναφορά στο ότι έχουν κολλήσει στο κλαμπ είναι απολύτως άκυρη και καθόλου αποδεδειγμένη. Ακόμη μας ανέφερε ότι οι υπεύθυνοι στη Σχολή έχουν ενημερωθεί άμεσα και πώς επίσης ενημέρωσαν τους συμφοιτητές τους όπου κανένας τους δεν έχει βγει θετικός στον ιό.


ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σύμφωνα με δημοσιεύμα του Πρώτου Θέματος έξι συνολικά φοιτητές, αγόρια και κορίτσια, που διασκέδασαν σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μεταξύ 21.00 και 00. 30, δυο μέρες μετά άρχισαν να αισθάνονται δυσφορία, ενώ ανέβασαν δέκατα. Δυο νεαρές φοιτήτριες από την παρέα των έξι ατόμων μετέβησαν σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό την περασμένη Τετάρτη, έκαναν το τεστ και διαγνώστηκαν θετικές στον κορωνοϊό. Το ίδιο συνέβη και με τους υπόλοιπους τέσσερις συμφοιτητές τους, οι οποίοι έκαναν το τεστ σε ιδιωτική κλινική.

Όπως είπαν στους γιατρούς που τους εξέτασαν, κατά την διάρκεια της εβδομάδας ήρθαν σε επαφή με συμφοιτητές τους, στα εργαστήρια του τμήματος Χημείας, τους οποίους και φρόντισαν να ενημερώσουν μόλις έμαθαν τα αποτελέσματα. Επιπλέον ανέφεραν ότι όταν μπήκαν μέσα στο κλαμπ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αντίκρισαν μια χαοτική κατάσταση, διαπιστώνοντας ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, όπως είπαν, δεν πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να κολλήσουν τον ιό κι έτσι συνέχισαν την διασκέδαση τους.

ΦΕΚ: Τα 4 επίπεδα έκτακτων μέτρων που αφορούν τα ΑΕΙ και τους φοιτητές (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr