Έντρομος έμεινε φοιτητής! Ξέχασε ανοιχτό παράθυρο κι έφυγε για 6 μήνες λόγω κορωνοϊού (ΦΩΤΟ)

Έντρομος έμεινε φοιτητής! Ξέχασε ανοιχτό παράθυρο κι έφυγε για 6 μήνες λόγω κορωνοϊού (ΦΩΤΟ)

Πριν φύγει από το δωμάτιο του στο πανεπιστήμιο εξαιτίας της καραντίνας για τον κορονοϊό, είχε τη φαεινή ιδέα ν’ αφήσει το παράθυρο ανοιχτό. Κατά την εξάμηνη απουσία του τα περιστέρια είχαν κουτσουλήσει τα πάντα.

Ο 20χρονος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Nottingham Trent University έλειψε έξι μήνες για να περάσει την περίοδο της καραντίνας με τους γονείς του.


Όμως κατά την πολύμηνη απουσία του, το δωμάτιό του δεν είχε μείνει χωρίς ενοίκους. Περιστέρια είχαν μπει από το ανοιχτό παράθυρο και τα είχαν κάνει όλα μαντάρα.

Στείλε την δική σου απρόσμενη εμπειρία που έζησες εν μέσω καραντίνας στα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από την παρακάτω σελίδα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Metro», ήταν το προσωπικό της εστίας που άκουσε θορύβους από τον κοιτώνα του φοιτητή και είδαν πρώτοι τον χαμό που είχαν κάνει τα περιστέρια.

«Εύχομαι να μην το είχα δει αυτό. Έτσι θα μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ήθελα να επιστρέψω στο Πανεπιστήμιο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά τώρα θα περιμένω λιγάκι ακόμη. Δεν θ’ αφήσω ποτέ ξανά παράθυρο ανοιχτό. Όλοι είναι σοκαρισμένοι» ανέφερε ο απρόσεκτος φοιτητής.

Όχι μόνο το πάτωμα, αλλά και η ντουλάπα και τα ρούχα του, όλα ήταν καλυμμένα με κουτσουλιές. Μάλιστα, στον νεροχύτη του μπάνιου υπήρχαν μερικά αυγά κι ένα μικρό πουλάκι.

«Χαίρομαι που δεν βρήκα εγώ αυτό το χάος. Θα ήταν απαίσιο. Αυτή είναι μια ευκαιρία να πάρω καινούρια ρούχα, αλλά είναι στ’ αλήθεια κρίμα που κάποια από τα πράγματά μου καταστράφηκαν» κατέληξε ο νεαρός φοιτητής.

Εικόνες και βίντεο

Δείτε εικόνες:

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr