4ο Συνέδριο Προπτυχιακής Έρευνας στη Φυσική (ΣΠΕΦ)

4ο Συνέδριο Προπτυχιακής Έρευνας στη Φυσική (ΣΠΕΦ)

Το 4ο Συνέδριο Προπτυχιακής Έρευνας στη Φυσική (ΣΠΕΦ), είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας P.A.Th. του Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ.

Το ΣΠΕΦ πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ και έχει ως στόχο την ανάδειξη της έρευνας που πραγματοποιείται στο πεδίο της Φυσικής και των ερευνητικών δυνατοτήτων που παρέχονται στους φοιτητές σε προπτυχιακό ακόμη επίπεδο από το ΑΠΘ και όχι μόνο.


Φέτος, για πρώτη φορά, συμμετέχουν φοιτητές και απόφοιτοι φυσικοί από όλα τα τμήματα της χώρας, δίνοντας στην εκδήλωση πανελλαδικές διαστάσεις, αλλά και φοιτητές πολυτεχνικών σχολών.

Θέλεις να ενημερωθείς για την προπτυχιακή έρευνα που πραγματοποιείται στον τομέα της Φυσικής και αναρωτιέσαι πώς; 

Από την Παρασκευή 20 έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου το Συνέδριο Προπτυχιακής Έρευνας στη Φυσική (Σ.Π.Ε.Φ.) επιστρέφει ανανεωμένο για 4η συνεχόμενη χρονιά!

Αμφιθέατρο Ι, ΚΕ.Δ.Ε.Α

Ενα δυνατό τριήμερο στο οποίο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει όλα τα ερευνητικά πεδία της Φυσικής, να ενημερωθεί για τις πρόσφατες ανακαλύψεις και να να συνομιλήσει με έμπειρα άτομα είναι λιγότερο από 1 μήνα μακριά!

Θα παρουσιαστούν:

  • Πτυχιακές εργασίες, πρακτικές ασκήσεις και διαφόρα άλλα project που εκπονήθηκαν σε προπτυχιακό επίπεδο απο φοιτητές και αποφοίτους τμημάτων Φυσικής -και όχι μόνο
  • Διαδραστικά workshops
  • Θεματικές ομιλίες

Χωρίς κόστος συμμετοχής.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ.

Εσύ θα λείπεις;

Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο: path.web.auth.gr/spef/

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr