Θάνατος φοιτήτριας στην Αθήνα: Φιάλη με αέριο γέλιου βρέθηκε στο διαμέρισμα

Θάνατος φοιτήτριας στην Αθήνα: Φιάλη με αέριο γέλιου βρέθηκε στο διαμέρισμα

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μίας νεαρής φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή από τους γονείς της στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με την νεκροτομή ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε μία φιάλη με αέριο γέλιου. 

Ένα μακάβριο μυστικό κρύβεται στο μικρό διαμέρισμα στο Αιγάλεω, εκεί όπου η νεαρή φοιτήτρια  ψυχολογίας ζούσε μόνη της τα τελευταία χρόνια, εκεί όπου βρέθηκε νεκρή πριν από μερικές ημέρες. 


Η νεαρή φοιτήτρια είχε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της τρεις ημέρες. Οι γονείς της ανησύχησαν. Τηλεφώνησαν στην σπιτονοικοκυρά και εκείνη, όμως, τους είπε ότι δεν είχε δει την κόρη τους. Τότε ήρθαν στην Αθήνα.  

Παρουσία αστυνομικών και με τη βοήθεια κλειδαρά  μπήκαν στο διαμέρισμα. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν ανατριχιαστικό. Η κοπέλα ήταν νεκρή.

Δίπλα της υπήρχε μία φιάλη με άεριο γέλιου. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν υπήρχαν σημάδια πάλης. Τα ερωτήματα των γονιών της πολλά. 

«Δυστυχώς είναι ένα αέριο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρχικά και να προκαλέσει μία ευφορία και μία ευεξία σε ένα άτομο το οποίο το λαμβάνει για αυτούς τους λόγους , όμως σε υψηλότερες συγκεντρώσεις το συγκεκριμένο αέριο μπορεί να προκαλέσει νευροτοξικότητα και ουσιαστικά καρδιακή ανακοπή», εξηγεί στο star ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων.  

Την τελευταία φορά που την είδαν ήταν την Κ. Δευτέρα στο Μαρούσι 

Την Καθαρά Δευτέρα η κοπέλα είχε πάει στο χωριό. Έδειχνε καλά, ήταν ήρεμη. Τι μεσολάβησε από εκείνη την ημέρα και μετά;  

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν από τι τελικά προήλθε ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας.  

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr