Υποτροφίες σε Έλληνες από το Πανεπιστήμιο Harvard ύψους $18.000

Υποτροφίες 2019-2020 σε Έλληνες από το Πανεπιστήμιο Harvard ύψους $18.000

Ερευνητικές υποτροφίες, ύψους $18.000, προσφέρει το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Πιο συγκεκριμένα οι υποτροφίες δίνονται για ατομική ή και ομαδική έρευνα που αφορά στην Αρχαία Ελλάδα ή στον Ελληνισμό γενικότερα.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Η προτεινόμενη έρευνα μπορεί να αφορά οποιαδήποτε πτυχή του Ελληνισμού που προσεγγίζεται μέσω οποιουδήποτε επιστημονικού κλάδου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της εθνολογίας, της ανθρωπολογίας, της αρχαιολογίας, της ιστορίας της τέχνης, της εκπαίδευσης, της ιστορίας, της λογοτεχνικής κριτικής, των  φυσικών επιστημών, της φιλολογίας, της θεολογίας της κοινωνιολογία, καθώς και συναφών πεδίων

Επιπλέον, για ερευνητές που η έρευνα τους απαιτεί να βρίσκονται στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών θα χορηγεί υποτροφίες για μεταδιδακτορική έρευνα στην Ελλάδα και Κύπρο σε νέους επιστήμονες προκειμένου να συνεχίσουν την έρευνά τους ως CHS Fellows στις Ελληνικές Σπουδές με εξ αποστάσεως υποστήριξη από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Ηarvard.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr