Πρόγραμμα Υποτροφιών Αζερμπαϊτζάν, Χονγκ Κονγκ & Ιαπωνίας

Πρόγραμμα Υποτροφιών Αζερμπαϊτζάν, Χονγκ Κονγκ & Ιαπωνίας

Χορήγηση Υποτροφιών Ιαπωνικού Ιδρύματος Matsumae για ερευνητές, Ιαπωνία (2018)

Το Διεθνές Ίδρυμα Matsumae της Ιαπωνίας ανακοίνωσε πρόγραμμα υποτροφιών για ερευνητές κατόχους διδακτορικού τίτλου διάρκειας τριών έως έξι μηνών για την περίοδο από τον Απρίλιο 2019 έως τον Μάρτιο 2020.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.mif-japan.org. Η ανακοίνωση για το ανωτέρω πρόγραμμα υποτροφιών (RESEARCH FELLOLWSHIP PROGRAM 2019 ANNOUNCEMENT) είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο ίδρυμα έως την 31η Αυγούστου 2018 (στις 17:00).

Προπτυχιακές Υποτροφίες, Πανεπιστήμιο Hong Kong Baptist

Το Πανεπιστήμιο «Hong Kong Baptist» προσφέρει υποτροφίες σε αλλοδαπούς φοιτητές για προπτυχιακές σπουδές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι εντός του Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στην ιστοσελίδα.

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πανεπιστημίου ADA στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν

Το Πανεπιστήμιο ADA στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν προκηρύσσει υποτροφίες σε αλλοδαπούς φοιτητές στο πλαίσιο του Προγράμματος υποτροφιών Alimardan bay Topchubasov για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Επισημαίνεται ότι η υποτροφία καλύπτει μόνον το κόστος των διδάκτρων.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για χορήγηση υποτροφίας είναι η 5η Απριλίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων στο σύνδεσμο όπως επίσης και στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (link sends e-mail).

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr