Ενημέρωση από το ΙΚΥ για τις υποτροφίες ύψους 4.668 ευρώ σε φοιτητές

Ενημέρωση από το ΙΚΥ για το πρόγραμμα υποτροφιών προς φοιτητές που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΕΚΟ)

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης τον Νοέμβριο, επισημαίνεται στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr από το ΙΚΥ ότι η διαδικασία βρίσκεται στην τελική της φάση, και συγκεκριμένα στην επεξεργασία του απαραίτητου λογισμικού για την υποδοχή των αιτήσεων, με στόχο την ταχύτατη ολοκλήρωσή του, έτσι ώστε να καταστεί δυνατόν να ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων μέσα στον Ιανουάριο του 2017.

Αναφορικά με τις προϋποθέσεις και τα ακριβή κριτήρια (τα κριτήρια που είχαν ανακοινωθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση) που θα εφαρμοστούν, διευκρινίζεται ότι θα περιγραφούν αναλυτικά στη σχετική προκήρυξη, η οποία θα ανακοινωθεί από το ΙΚΥ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και θα δημοσιευτούν στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr. Σε κάθε περίπτωση, η υποτροφία που θα χορηγηθεί όπως τονίζεται θα έχει αναδρομική ισχύ, από 1 Οκτωβρίου 2016.


Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αναμένουν την ανακοίνωση της προκήρυξης – πιθανότατα έως το τέλος Ιανουαρίου 2017- προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη έγκυρη ενημέρωση. Αν θέλετε να ενημερωθείτε πρώτοι ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr