Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Ανακοινώθηκαν νέοι ΠΙΝΑΚΕΣ (691) επιλεγέντων και (4413) μη επιλέξιμων αιτήσεων

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Ανακοινώθηκαν νέοι ΠΙΝΑΚΕΣ (691) επιλεγέντων και (4413) μη επιλέξιμων αιτήσεων

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Ανακοινώθηκαν πριν λίγο από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών 2οι Πίνακες Επιλεγέντων και Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ-ΕΚΟ ακαδ. έτους 2018/19 ή αλλιώς «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (EKO) – 2018-2019».

Η παρούσα προκήρυξη αφορά τους προπτυχιακούς φοιτητές ακαδημαϊκού έτους 2018/2019. Για να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για την επόμενη προκήρυξη του ΙΚΥ πατήστε ΕΔΩ.


Ποιο αναλυτικά από το ΙΚΥ ανακοινώθηκαν οι εξής πίνακες:

α)  2ος Πίνακας Επιλεγέντων Υποψηφίων και

β)  2ος Πίνακας Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων,

στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) – ακαδημαϊκό έτος 2018/19».

Οι ανωτέρω πίνακες αφορούν το αποτέλεσμα του ελέγχου επιλεξιμότητας των αιτήσεων με σειρά κατάταξης από 5.731 έως και 10.834 (Μοριοδότηση από 75 έως και 70 μόρια) και έχουν αναρτηθεί, ταξινομημένοι βάσει του Αριθμού Πρωτοκόλλου της Ηλεκτρονικής Αίτησης εκάστου υποψηφίου. Τους πίνακες μπορείτε να τους δείτε παρακάτω!

Oι υποψήφιοι, μπορούν να λάβουν και εξατομικευμένη πληροφόρηση για την αίτησή τους, εισάγοντας Αριθμό Πρωτοκόλλου της Ηλεκτρονικής Αίτησης (χωρίς την ημερομηνία) και ΑΦΜ, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής στον σύνδεσμο

http://portal.iky.gr:8080/eko/pages/search.xhtml

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω Πινάκων δύνανται να ασκηθούν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους στην ιστοσελίδα, ήτοι έως και την 01.04.2021 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Οι ενστάσεις (πλήρως αιτιολογημένες και τεκμηριωμένες) υποβάλλονται στο ΙΚΥ (Τμήμα Υποτροφιών Προπτυχιακών Σπουδών, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία), με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά – courier.

Διευκρινίζεται ότι όλες οι ενστάσεις θα ελεγχθούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν το σύνολο των στοιχείων του φακέλου εκάστου ενιστάμενου, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, των αρχών που διέπουν τη λειτουργία της διοίκησης, τον Κανονισμό του προγράμματος (ΚΥΑ 99166/Ζ1/20.06.2019, ΦΕΚ 2555/Β/27.06/2019) και την οικεία Πρόσκληση (Α.Π. 22127/25-10-2019).  Ελλείποντα δικαιολογητικά, ήτοι δικαιολογητικά τα οποία δεν είχαν υποβληθεί έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων (4-12-2020), δεν είναι δυνατόν να γίνουν αποδεκτά εκ των υστέρων προσκομιζόμενα εις πρώτον με την υποβολή ένστασης (σύμφωνα με τον Κανονισμό και την οικεία πρόσκληση Κεφ. Δ, παρ. 4). Οι αρχές της χρηστής διοίκησης και της ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων επιβάλλεται να εφαρμόζονται ενιαία από τη διοίκηση προς όλους τους συμμετέχοντες. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση υποχρεούται να μην δέχεται εκπροθέσμως τυχόν ελλείποντα δικαιολογητικά. Κατ’ εξαίρεση των ανωτέρω, επιτρέπεται η αποδοχή μόνο διευκρινιστικών -των ήδη υποβληθέντων- εγγράφων.

Το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει και η διαδικασία έναρξης της υποτροφίας στους επιλεγέντες υποψήφιους οι οποίοι θα ενημερωθούν σχετικά με εξατομικευμένη ηλεκτρονική αλληλογραφία και παρακαλούνται να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες που θα τους δοθούν.

2ος Πίνακας Επιλεγέντων Υποψηφίων

ΚΑΤΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

2ος Πίνακας Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων

ΚΑΤΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr