Παράταση υποβολής δικαιολογητικών για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ

Παράταση υποβολής δικαιολογητικών για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ, Κυριάκο Αθανασίου, Ομότιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ:

Παρατείνεται έως τις 30 Απριλίου 2020 η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών των υποψήφιων στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς  Κοινωνικές Ομάδες- ακαδ. έτος 2018/19» που συγκέντρωσαν 76 μόρια και άνω (σειρά κατάταξης μικρότερη ή ίση με 5.730),.


Προς αποφυγήν της διασποράς του κορωνοϊού οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν (ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά– courier), στο ΙΚΥ (Τμήμα Υποτροφιών Προπτυχιακών Σπουδών, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234 Νέα Ιωνία), την ηλεκτρονική τους αίτηση (οριστικοποιημένη αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου) εκτυπωμένη, υπογεγραμμένη και συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με την με αριθμ. 22127/25-10-2019 Πρόσκληση 

Ακόμη, συνιστάται στoυς υποψήφιους του προγράμματος να αποφεύγουν τη δια ζώσης επικοινωνία με την Υπηρεσία και η εξυπηρέτησή τους να γίνεται μέσω ηλεκτρονικού και φυσικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr