Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Ο πίνακας με τα αποτελέσματα (κατάταξη-μόρια) για τα 200 και 380 ευρώ τον μήνα!

Αποτελέσματα Φοιτητικού Επιδόματος ΙΚΥ 2018-2019 (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ο Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων (αποτελέσματα) του Φοιτητικού Επιδόματος ΙΚΥ ακαδ. έτους 2018-2019.

Ανακοινώνεται από το ΙΚΥ ο Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων, κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης, στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς  Κοινωνικές Ομάδες- ακαδ. έτος 2018/19».


Επισημαίνεται ότι ο πίνακας καταρτίστηκε βάσει των μορίων που αναγράφονται στην ηλεκτρονική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση αυτομάτως από την ίδια διαδικτυακή εφαρμογή. Παρά ταύτα, εάν διαπιστωθεί αναντιστοιχία μορίων του πίνακα κατάταξης με την οριστικοποιημένη ηλεκτρονική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση του, ο υποψήφιος οφείλει να ενημερώσει αμέσως το ΙΚΥ -μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής: https://www.iky.gr/support/- το αργότερο έως και 5/3/2020, επισυνάπτοντας και την εκτυπωμένη ηλεκτρονική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, προκειμένου να διορθωθεί/θεραπευτεί τυχόν τεχνικό σφάλμα.

Καλούνται οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν 76 μόρια και άνω (σειρά κατάταξης μικρότερη ή ίση με 5.730), να υποβάλλουν (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά– courier), στο ΙΚΥ (Τμήμα Υποτροφιών Προπτυχιακών Σπουδών, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234 Νέα Ιωνία), την ηλεκτρονική τους αίτηση (οριστικοποιημένη αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου) εκτυπωμένη, υπογεγραμμένη και συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με την με αριθμ. 22127/25-10-2019 Πρόσκληση, το αργότερο έως την 31η Μαρτίου 2020 (σφραγίδα ταχυδρομείου), προκειμένου να διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος επιλεξιμότητας. Δεν θα εξεταστούν αιτήσεις που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα ή με οποιονδήποτε άλλον από τον προαναφερόμενο τρόπο (π.χ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φαξ κ.λπ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΟ, 2018-2019

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να λάβουν και εξατομικευμένη πληροφόρηση για την αίτησή τους, εισάγοντας Αρ. Πρωτ. Αίτησης (χωρίς την ημερομηνία) και ΑΦΜ, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής στον σύνδεσμο: http://portal.iky.gr:8080/eko/pages/search.xhtml.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τα Φοιτητικά Επιδόματα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr