Ενημέρωση σχετικά με το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ - Υποτροφίες ΕΚΟ

Ενημέρωση σχετικά με το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ - Υποτροφίες ΕΚΟ

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ενημερώνει τους δικαιούχους υποτροφίας στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς και άλλες Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) – Β’ κύκλος», καθώς και όσους προπτυχιακούς φοιτητές σχεδιάζουν την υποβολή αίτησης για το νέο Πρόγραμμα (ακαδ. έτους 2018/19) τα εξής: 

1. Ολοκληρώνονται σύντομα οι διαδικασίες για την πληρωμή των δικαιούχων βάσει του από 25-2-2019 «Πίνακα Επιλεγέντων» που έχει αναρτηθεί.


2. Ξεκινάνε οι διαδικασίες συμβολαιοποίησης των δικαιούχων βάσει του από 17-5-2019 «1ου Συμπληρωματικού Πίνακα Επιλεγέντων», μετά την εξέταση μέρους ενστάσεων, που έχει αναρτηθεί.

3. Έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες προετοιμασίας της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) που αφορά στην Πρόσκληση στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς και άλλες Κοινωνικές Ομάδες – Γ’ κύκλος» (ακαδ. έτος 2018/19). 

Λεπτομερής περιγραφή του προγράμματος (προθεσμίες, διαδικασία υποβολής αιτήσεων, όροι, δικαιολογητικά κ.λπ.) θα περιληφθεί στην σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων, η οποία θα αναρτηθεί. Αν θέλετε να ενημερωθείτε πρώτοι για ότι νεότερο πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τα Φοιτητικά Επιδόματα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr