Πλήρεις υποτροφίες για φοιτητές των πυρόπληκτων περιοχών από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις

Πλήρεις υποτροφίες για φοιτητές των πυρόπληκτων περιοχών από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοίνωσε ότι προσφέρει τέσσερις υποτροφίες πλήρους απαλλαγής διδάκτρων, για το σύνολο της διάρκειας των σπουδών, σε φοιτητές από τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Οι υποτροφίες, σύμφωνα με την απόφαση του πανεπιστημιακού ιδρύματος, θα αφορούν στα προπτυχιακά προγράμματα της Νομικής, της Ψυχολογίας, των Πολιτικών Μηχανικών και της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Επιπλέον, οι υπότροφοι θα τύχουν δωρεάν ψυχολογικής υποστήριξης από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Έρευνας και Ψυχολογικής Υποστήριξης (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ.) του Πανεπιστημίου.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

«Οι υποτροφίες προσφέρονται ανά δύο στους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση. « Η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει σε συνεργασία με τις οικείες δημοτικές αρχές, με τις οποίες βρισκόμαστε σε επαφή.

Ευελπιστούμε ότι η προσφορά μας θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας καινούργιας αρχής για τους νέους και τις νέες, των οποίων οι οικογένειες επλήγησαν από αυτή την καταστροφή, για ένα μέλλον με ελπίδα και προοπτική».

Παράλληλα με ανακοίνωση του το Νεάπολις εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τα δεινά και τις απώλειες από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr