Υποτροφίες για Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας / ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Προσφέρει Υποτροφίες για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση (MPA)

ΥποτροφίεςΤο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας παροχής ευκαιριών για περαιτέρω εκπαίδευση, ανακοινώνει την παραχώρηση υποτροφιών για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση. Οι υποτροφίες αφορούν το Εαρινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο 2023, το οποίο αρχίζει στις 6 Φεβρουαρίου.

Οι υποτροφίες είναι ύψους 35%, υπό τη μορφή μείωσης των διδάκτρων, με το τελικό κόστος των διδάκτρων του προγράμματος να διαμορφώνεται στα €4,095. Για την υποβολή αιτήσεων πατήστε εδώ. Οι υποτροφίες ισχύουν μόνο για το εξ αποστάσεως πρόγραμμα σπουδών και δεν εφαρμόζονται για το αντίστοιχο διά ζώσης πρόγραμμα.


Οι υποτροφίες παραχωρούνται στη βάση αξιολογικών κριτηρίων προτεραιότητας και ισχύουν για όλη τη διάρκεια του προγράμματος, νοουμένου ότι οι υποψήφιοι προχωρήσουν σε υποβολή αίτησης εισδοχής για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση (MPA), και πληρούν τα κριτήρια εισδοχής του προγράμματος. H δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφίας ισχύει και για αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 3 Φεβρουαρίου 2023

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση (MPA) δίνει τη δυνατότητα για εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της Δημόσιας Διοίκησης σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, παρέχεται μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε λειτουργούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα και σε άτομα που σκοπεύουν να απασχοληθούν στη Δημόσια Υπηρεσία, σε Ημικρατικούς Οργανισμούς, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε Δήμους και Κοινότητες, Δημόσιους Οργανισμούς, Φορείς ή Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Βασικός στόχος του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη μίας οριζόντιας κουλτούρας μάθησης σε σχετικά θέματα στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην κατανόηση θεωρητικών υποδειγμάτων Δημόσιας Διοίκησης και στη συστηματική εξέτασή τους σε σχέση με τα μοντέλα και τις πρακτικές της Δημόσιας Διοίκησης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Υπό το πρίσμα αυτό, αναδεικνύονται η φύση και η λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και Διαχείρισης, αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο τομείς και υπηρεσίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα συσχετίζονται και αλληλοεπηρεάζονται, ενώ εντοπίζονται ζητήματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής με στόχο την παραγωγή πρακτικής και εφαρμοζόμενης γνώσης για την καλύτερη αντιμετώπιση των σημερινών σχετικών προβλημάτων και προκλήσεων.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή/και πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών: Τ: +357 22 841528 (από Κύπρο) | Τ:+30 210 6748293 (από Ελλάδα).

Για την μετάβαση στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού προγράμματος, πατήστε εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr