Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα του ΙΚΥ για τις διδακτορικές υποτροφίες (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ)

Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα του ΙΚΥ για τις διδακτορικές υποτροφίες (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ)

Υποτροφίες: Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών στο πλαίσιο της Πράξης: «Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας – Υποδράση 2: Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών ΙΚΥ σε υποψήφιους διδάκτορες των ΑΕΙ της Ελλάδος»

Ανακοινώνονται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών οι εξής πίνακες: α) Οριστικός Πίνακας Επιλέξιμων Αιτήσεων και β) Οριστικός Πίνακας μη Επιλέξιμων Αιτήσεων στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας – Υποδράση 2: Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών ΙΚΥ σε υποψήφιους διδάκτορες των ΑΕΙ της Ελλάδος».


Οι ανωτέρω Οριστικοί Πίνακες είναι ταξινομημένοι βάσει του αριθμού της ηλεκτρονικής αίτησης εκάστου/ης υποψηφίου/ας. Οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον οριστικό πίνακα επιλέξιμων αιτήσεων κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Συν. 20η/26-5-2022) ανακηρύσσονται υπότροφοι του προγράμματος.

Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Διαγωνισμών του Ι.Κ.Υ. στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς και στα τηλέφωνα 2103726-346, -395.

1. ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

2. ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr