Οκτώ νέες Υποτροφίες (2022) για Διδακτορικές Σπουδές στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Οκτώ (8) Υποτροφίες για Διδακτορικές Σπουδές στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Υποτροφίες: Το Τµήµα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών προκηρύσσει για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 οκτώ (8) υποτροφίες για Διδακτορικές Σπουδές στις παρακάτω περιοχές: 

1. Ατμοσφαιρική ρύπανση και κλιματική αλλαγή


2. Φαινόμενα μεταφοράς και φυσικές διεργασίες

3. Τεχνολογίες πλάσματος και νανοτεχνολογία

4. Υλικά και επιφάνειες

5. Χημικές Διεργασίες

6. Βιοκαταλύτες, βιοτεχνολογία και περιβάλλον

7. Θεωρία, μαθηματική μοντελοποίηση, μοριακή προσομοίωση

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20 νέες θέσεις για Διδακτορικές Σπουδές (2022-2023) με Υποτροφία στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Οι υποτροφίες παρέχονται μέσω ερευνητικών προγραµµάτων και η διάρκειά τους είναι από 3 έως 5 έτη. Εναλλακτικά, όσοι υποψήφιοι διδάκτορες επιθυμούν, θα μπορούν να καταθέσουν πρόταση για χορήγηση υποτροφίας από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) στα πλαίσια πρόσφατης προκήρυξης για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου έρευνας στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών θα διατίθενται επιπρόσθετα χρήματα για συμμετοχή σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Οι υποψήφιοι διδάκτορες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προχωρημένα μαθήματα και να εκπονήσουν ερευνητικό έργο πολύ υψηλού επιπέδου σ’ ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό και ερευνητικό περιβάλλον.   

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από διπλωµατούχους και πτυχιούχους όλων των Τμημάτων των Πολυτεχνικών Σχολών και των Σχολών των Θετικών Επιστηµών εντός και εκτός Ελλάδας. Υποψηφιότητα επίσης μπορούν να θέσουν φοιτητές των παραπάνω Τμημάτων και Σχολών που βρίσκονται στο τελευταίο έτος των σπουδών τους.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται διαδικτυακά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν και τη διαδικτυακή πύλη μέσω της οποίας θα γίνει η υποβολή τους, όπως και για το πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών και τη δομή του, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Τμήματος (www.chemeng.upatras.gr) ή να στείλουν μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να απευθυνθούν στην παρακάτω διεύθυνση:

Γραμματεία
Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Πανεπιστήμιο Πατρών
Αρμόδια υπάλληλος: Χρυσούλα Πυλή
τηλ: +30 2610969500 ή +30 2610969501-3

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr