Διδακτορική Υποτροφία από το Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής

Διδακτορική Υποτροφία από το Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του ερευνητικού έργου με τίτλο «Βελτιστοποίηση και Επίδειξη Μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας με Κελιά Καυσίμου (DemoCHP)» με κωδικό πράξης (ΜΙS) 5038611 στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση σχεδίων έρευνας ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα προτεραιότητας της RIS3 «Ενεργειακές Εφαρμογές», η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», το Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ) προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, στο οποίο θα χορηγηθεί υποτροφία για εκπόνηση μεταπτυχιακών σπουδών / διδακτορικού, και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών έργων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

Απαιτούμενα προσόντα


- Δίπλωμα Πολυτεχνικής σχολής ή πτυχίο Θετικών Επιστημών ή Επιστήμης Υλικών ή Περιβάλλοντος

Επιθυμητά προσόντα

- Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης ή Δίπλωμα ισοδύναμο με Master

- Γνώση της αγγλικής γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κλεάνθη Ζαχαροπούλου, τηλ. 2610 965278, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο της θέσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δρ Μαρία Δαλέτου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr