Μεταδιδακτορική Υποτροφία από το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής & Λέιζερ

Μεταδιδακτορική Υποτροφία από το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής & Λέιζερ

Υποτροφίες: Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για την Aπεικόνιση και Παρακολούθηση Θεμελιωδών Διεργασιών στη Βιολογία και την Ιατρική (BIOIMAGING-GR)» με κωδικό ΟΠΣ 5002755, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «Ενισχυση Των Υποδομων Έρευνας Και Καινοτομιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (κωδικός ενάριθμου) 2017ΣΕ14510039 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΗΔΛ-ΙΤΕ) προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθούν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου ή θα χορηγηθούν υποτροφίες ερευνητή - μεταπτυχιακού φοιτητήκαι προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών έργων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ


• Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στις Νευροεπιστήμες, - Μεταπτυχιακό/Εργασία στα πλαίσια ερευνητικού προγράμματος

• Διδακτορικό Δίπλωμα στις Βιολογικές Επιστήμες, Ιατρική ή συναφή πεδία

• Εμπειρία στην ανάπτυξη τρισδιάστατων κυτταρικών καλλιεργειών

• Εμπειρία στην απεικόνιση με σύγχρονες τεχνικές μικροσκοπίας

• Εμπειρία στην υπολογιστική μοντελοποίηση της εξέλιξης καρκινικών όγκων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται α) στη γραμματεία του ΙΗΔΛ-IΤΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. +30 2810-391301 (για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της αίτησης) και β) στον Δρ Ι. Ζαχαράκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο του έργου και τηνερευνητική δραστηριότητα του εργαστηρίου/ Ινστιτούτου).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr