Δύο διδακτορικές υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Δύο διδακτορικές υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Υποτροφίες: Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών για την υλοποίηση του έργου «Forest Monitoring System for Early Fire Detection and Assessment in the Balkan-Med Area (SFEDA)», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο της πράξης «INTERREG Balkan- Mediterranean 2014-2020», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Ασπράγκαθο Νικόλαο, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να χορηγήσει δύο (2) υποτροφίες, που οδηγούν σε απόκτηση διδακτορικού διπλώματος, χρονικής διάρκειας δέκα (10) μηνών με δυνατότητα ανανέωσης, σε περίπτωση επέκτασης του Φυσικού ή του Οικονομικού Αντικειμένου του έργου.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.


Προτάσεις υποβάλλονται από υποψηφίους που είναι:

(α) Απόφοιτοι Τμημάτων Πολυτεχνικής σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής και

(β) Μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών (εγγεγραμμένοι σε πρόγραμμα που οδηγεί σε λήψη διδακτορικού), με γνώσεις συναφείς με το γνωστικό αντικείμενο «Διερεύνηση και προσομοίωση χαρακτηριστικών ροών καύσης με υπολογιστικές μεθόδους σε μακροσκοπικό επίπεδο για πρακτικές εφαρμογές».

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το Εργαστήριο Τεχνικής Θερμοδυναμικής και Εφαρμογών Στατιστικής Μηχανικής (ΕΤΘ) του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών., στο τηλέφωνο 2610-997244, ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (link sends e-mail) (κος Παναγιώτης Κούτμος).

Δείτε ΕΔΩ την πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr