Εννέα διδακτορικές υποτροφίες από το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Εννέα διδακτορικές υποτροφίες από το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Υποτροφίες: Το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π.&Τ.) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προτάσεις για τη χορήγηση υποτροφιών με στόχο την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής και ερευνητικής συνεργασίας του Ι.Π.&Τ. του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» με τα ακόλουθα Πανεπιστήμια:

  • Department of Computer Science at the Rice University (RICE), ΗΠΑ (http://compsci.rice.edu/)
  • Department of Computer Science and Engineering at the University of Texas at Arlington (UTA), ΗΠΑ (http://cse.uta.edu/)
  • Department of Computer Science at the University of Houston (UH), ΗΠΑ(http://www.cs.uh.edu/)
  • Faculty of Computer Science at the Dalhousie University (DAL), Καναδάς (http://www.cs.dal.ca/)

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.


Οι υποψήφιοι πρέπει να ικανοποιούν τόσο τα κριτήρια υποψήφιου διδάκτορα του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», όσο και τα αντίστοιχα κριτήρια των ξένων Πανεπιστημίων. Η διδακτορική έρευνα θα εκπονείται σύμφωνα με προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα σε κάθε ένα από τα Ιδρύματα. Το πρόγραμμα προβλέπει παραμονή τουλάχιστον 18 μηνών στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος».

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος αφορά την κάλυψη εννέα (9) θέσεων (2 στο RICE, 1 στο UTA, 5 στο UH & 1 στο DAL) στις ακόλουθες ερευνητικές περιοχές.

Στο διαγωνισμό δύνανται να συμμετάσχουν:

α) Πτυχιούχοι ΑΕΙ Πληροφορικής ή Διπλωματούχοι Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, του εσωτερικού ή ισοτίμων του εξωτερικού, αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ.

β) Φοιτητές τμημάτων ΑΕΙ Πληροφορικής ή Πολυτεχνικών τμημάτων Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, που πρόκειται να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους έως τον Ιούλιο 2018.

γ) Μεταπτυχιακοί φοιτητές Πληροφορικής ή Μηχανικοί Η/Υ και Πληροφορικής, που πρόκειται να ολοκληρώσουν το μεταπτυχιακό τους έως τον Ιούλιο 2018.

Πληροφορίες:

- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών

(Δρ Β. Καρκαλέτσης, τηλ: 2106503197, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr