Υποτροφίες για φοιτητές / Κέρδισε επιδότηση διδάκτρων για τα Summer Schools του Workearly

Υποτροφίες για φοιτητές: Κέρδισε επιδότηση διδάκτρων για τα Summer Schools του Workearly

To Workearly Greece, μετά το “sold out” του περσινού καλοκαιριού ανοίγει τον φετινό κύκλο των Summer Schools, δίνοντας επιδότηση διδάκτρων 50% σε όλους τους φοιτητές. Χρησιμοποίησε το κουπόνι “students2023summer”.

Αξιοποιώντας τους καλοκαιρινούς μήνες, δίνεται η δυνατότητα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στα παρακάτω πεδία: 


Τα Summer Schools απευθύνονται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Ελληνικών πανεπιστημίων, χωρίζονται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις βάσει ειδικότητας και δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ασχοληθούν με κορυφαία projects μεγάλων εταιρειών μέσα από πραγματικά tasks.

Πάμε να δούμε παρακάτω 6 λόγους για τους οποίους όλοι επιλέγουν τα Summer Schools του Workearly:

1. Είναι τα καλύτερα από άποψης ποιότητας αλλά και κόστους εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα.

Τα προγράμματα του Workearly έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, από εκπαιδευόμενους αλλά και εταιρείες, ως τα καλύτερα από άποψη ποιότητας, αποτελέσματος αλλά και απορρόφησης στην αγορά εργασίας. Η φιλοσοφία του Workearly Greece (δείτε εδώ) είναι να παρέχει όλα του τα προγράμματα στο πιο προσιτό κόστος για φοιτητές, αποφοίτους, νέους επαγγελματίες και στελέχη που αναζητούν νέες ευκαιρίες καριέρας αλλά και αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους.

2. Παρέχει αναγνωρισμένη πιστοποίηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το Workearly συνεργάζεται με την Credly, τον μεγαλύτερο οργανισμό έκδοσης digital badges / digital credentials στον κόσμο, όπου εξασφαλίζεται η παγκόσμια ισχύς των πιστοποιητικών που παρέχονται στους αποφοίτους. Ένα digital badge / digital credential, αποτελεί τη νέα γενιά των πιστοποιήσεων, και είναι ένα «μοναδικό ψηφιακό σήμα» που εκδίδεται μέσω της Credly, από το Workearly, είναι online, και πιστοποιεί δεξιότητες και γνώσεις σε μία ειδικότητα ή ένα εργαλείο. Το λαμβάνουν οι απόφοιτοι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

3. Είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο προσαρμόζεται στο επίπεδο γνώσεων του εκπαιδευόμενου.

Υποστηρίζει πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας, καθιστώντας το έτσι ιδανικό για τους αρχάριους αλλά και για τους πιο προχωρημένους. Σύμφωνα με το επίπεδο και την πρόοδο του κάθε εκπαιδευόμενου, το υλικό αλλάζει δυναμικά.

4. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που επιλέγει ο εκπαιδευόμενος την κατεύθυνση και τα πραγματικά δεδομένα με τα οποία θα εκπαιδευτεί.

Στα Summer Schools, έχεις για πρώτη φορά την δυνατότητα να επιλέξεις τα Δεδομένα - πραγματικά Dataset και τα μαθήματα επιλογής, ανάλογα με τον κλάδο που ανήκεις ή σε ενδιαφέρει περισσότερο και να λάβεις την αντίστοιχη κατεύθυνση.

5. Χρονική Ευελιξία και καθημερινή υποστήριξη.

H εκπαίδευση γίνεται 100% online, στους χρόνους του εκπαιδευόμενου και είναι χωρισμένη σε ενότητες. Οι απορίες σε καθημερινή βάση απαντώνται, στα Ελληνικά και υπάρχουν live ατομικές συνεδρίες μετά την ολοκλήρωση κάθε ενότητας.

6. Πολλές εταιρείες ζητούν υποψηφίους από το Workearly. Μπορείς να προωθήσεις το βιογραφικό σου σε εκατοντάδες εταιρείες .

Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την αγορά στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ήδη περισσότεροι από 1000+ απόφοιτοι του Workearly εργάζονται εξ αποστάσεως σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το Workearly σου κάνει δώρο το 50% των διδάκτρων χρησιμοποιώντας το κουπόνι “students2023summer”.

Όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν την καλοκαιρινή περίοδο και τους χαλαρούς ρυθμούς ώστε να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν εργασιακά skills, μπορούν να κάνουν αίτηση συμμετοχής σε ένα από τα παρακάτω Summer Schools χρησιμοποιώντας το κουπόνι “students2023summer”.

Όπως και αν φαντάζεσαι το καλοκαίρι σου, μπορείς να προσαρμόσεις το Summer School στο χρόνο που έχεις, στη διάθεσή σου και να τον αξιοποιήσεις για να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας στην αγορά.

Πρόλαβε την επιδότηση διδάκτρων για λίγες ακόμη ημέρες - Διάλεξε παρακάτω το Summer School που επιθυμείς και κέρδισε υποτροφία διδάκτρων ύψους 50%.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr