ΙΚΥ: Αποτελέσματα Υποτροφιών κληροδοτήματος "Μαρίας Ζαούση" 2022-2023

ΙΚΥ: Αποτελέσματα Υποτροφιών Προγράμματος Υποτροφιών από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Εις μνήμην Μαρίας Ζαούση» ακαδ. έτος 2022-2023

Υποτροφίες: Ανακοινώνονται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών οι εξής πίνακες αποτελεσμάτων: α) Πίνακας υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και επελέγησαν από το ΔΣ του ΙΚΥ για τη χορήγηση υποτροφίας και β) Πίνακας υποψηφίων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Εις μνήμην Μαρίας Ζαούση».

Οι ανωτέρω Πίνακες έχουν αναρτηθεί με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης, για υποτροφίες μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου.


Περισσότερες υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές μπορείτε να δείτε μέσα από την ειδική κατηγορία του «Φοιτητικά Νέα» πατώντας εδώ ενώ τις τελευταίες προκηρύξεις για δωρεάν μεταπτυχιακά πατώντας εδώ.

Ένσταση κατά των πινάκων υποβάλλεται ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την ανάρτηση των ανωτέρω πινάκων αποτελεσμάτων και αποστέλλεται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) στα Γραφεία του ΙΚΥ (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία)

Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Διαγωνισμών του Ι.Κ.Υ. στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς και στα τηλέφωνα 2103726-346, -395.

1. Μεταπτυχιακού επιπέδου

A. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ

B. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΗ ΕΠΙΙΛΕΞΙΜΟΙ

2. Διδακτορικού επιπέδου

A. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ

B. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΗ ΕΠΙΙΛΕΞΙΜΟΙ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr