27 πλήρεις υποτροφίες για Έλληνες πολίτες για σπουδές στη Σαουδική Αραβία - ΑΙΤΗΣΕΙΣ

27 πλήρεις υποτροφίες για Έλληνες πολίτες για σπουδές στη Σαουδική Αραβία

ΥποτροφίεςΔιά του παρόντος ανακοινώνεται πρόγραμμα υποτροφιών της Κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας.

Παρέχονται 27 πλήρεις υποτροφίες για Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να σπουδάσουν στη χώρα. Οι υποτροφίες αφορούν σε όλα τα αντικείμενα σπουδών, εκτός της ιατρικής, και δίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών της χώρας για μαθητές με εξαιρετικές επιδόσεις ανά τον κόσμο.


Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο https://scholarship.moe.gov.sa, μέσω του οποίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση.


Η Βασιλική Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας εκφράζει τα συγχαρητήριά της στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και έχει την τιμή να ενημερώσει το αξιότιμο Υπουργείο ότι η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει κάθε χρόνο υποτροφίες σε διακεκριμένους φοιτητές από διάφορες χώρες του κόσμου. Αυτό συνάδει με την αυξανόμενη προσοχή και υποστήριξη που δίνεται από το βασίλειο στη διάδοση της γνώσης και της επιστημονικής έρευνας, ως μέρος της πολλαπλής συνεισφοράς του στην επιστημονική και πολιτιστική επικοινωνία παγκοσμίως, για την προώθηση της προόδου του ανθρώπινου πολιτισμού. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για τις υποτροφίες: https://scholarship.moe.gov.sa Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας θα διαθέσει 27 υποτροφίες για Έλληνες πολίτες για σπουδές στη Σαουδική Αραβία, πλήρως χρηματοδοτούμενες από τη Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας. Οι σπουδές θα είναι σε όλες τις Κατευθύνσεις εκτός από την Ιατρική. Η αίτηση για την υποτροφία μπορεί να υποβληθεί στην προαναφερόμενη ιστοσελίδα. Η Βασιλική Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας δράττεται της ευκαιρίας για να ανανεώσει στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας τη διαβεβαίωση της βαθύτατης εκτίμησής του.

To έγγραφο στην Aγγλική γλώσσα

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr