Υποτροφίες έως 3.000 ευρώ σε φοιτητές και αποφοίτους του ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ

Υποτροφίες έως 3.000 ευρώ σε φοιτητές και αποφοίτους του ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποτροφίες που απονέμει η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, με στόχο την ανάδειξη πτυχών της ιστορίας και του πολιτισμού της.

Προσοχή: Η προθεσμία εκπνέει στις 31 Αυγούστου


(1) Υποτροφία «ΑΛΜΠΕΡΤΟΣ ΝΑΡ»

Η υποτροφία ύψους έως 3.000 ευρώ, απονέμεται, κάθε ακαδημαϊκό έτος, για πρωτότυπη και ανέκδοτη μελέτη η οποία ανταποκρίνεται στους στόχους που ορίζει ο φορέας ή και σε συγκεκριμένη θεματική που μπορεί να τίθεται με την κατ’ έτος προκήρυξη της υποτροφίας.

  • Προθεσμία: 31/08/2018.
  • Αιτήσεις, ΕΔΩ.

(2) Υποτροφία «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΕΦΙΧΑ»

Η υποτροφία ύψους έως 1.000 ευρώ, απευθύνεται σε εν ενεργεία φοιτητές και φοιτήτριες οποιουδήποτε Τμήματος του ΑΠΘ.

  • Προθεσμία: 31 Αυγούστου.
  • Αιτήσεις, ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και για τα δύο υποτροφίες θα γίνεται στο χειμερινό εξάμηνο του επόμενου ακαδημαϊκού έτους. Η απονομή των υποτροφιών θα γίνει σε ειδική τελετή υπό την αιγίδα της Ι.Κ.Θ., λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν.

Προϋποθέσεις

Δεκτοί/-ές ως υποψήφιοι/-ες γίνονται εν ενεργεία φοιτητές/-τριες και απόφοιτοι/-ες οιουδήποτε Τμήματος του ΑΠΘ και του ΠΑ.ΜΑΚ., ηλικίας έως 30 ετών (31 για άντρες υποψηφίους που έχουν εκπληρώσει τα στρατιωτικά της καθήκοντα ή γυναίκες μητέρες) κατά την προθεσμία κατάθεσης του φακέλου υποψηφιότητας (1η υποτροφία)

Κατ’ εξαίρεση, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, γίνονται δεκτοί/-ές ως υποψήφιοι/-ες και απόφοιτοι/-ες, οι οποίοι/-ες ήταν εν ενεργεία φοιτητές/-τριες κατά τα δύο προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη (2015-16 και 2016-17) λειτουργίας της Έδρας Εβραϊκών Σπουδών του ΑΠΘ, πριν τη θεσμοθέτηση του εν θέματι βραβείου (2η υποτροφία)

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr