Πρόγραμμα Υποτροφιών Ινδονησίας σε τρεις Έλληνες φοιτητές (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρόγραμμα Υποτροφιών Ινδονησίας

Υποτροφίες 2018Η κυβέρνηση της Ινδονησιακής Δημοκρατίας χορηγεί υποτροφίες στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών Darmasiswa σε τρεις (3) Έλληνες φοιτητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο έγγραφο, καθώς και στην ιστοσελίδα: http://darmasiswa.kemdikbud.go.id όπου και θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους από τις 18 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2018.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Κατά την υποβολή της σχετικής αίτησης οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που ορίζονται.

Το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ινδονησία από τον Αύγουστο 2018 έως τον Αύγουστο 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Darmasiswa, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Πρεσβεία της Ινδονησίας στην Αθήνα (κυρία Dyah Susilowati, τηλέφωνο 2106774692, εσ: 3, ηλ. ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr