Διδακτορικό για πτυχιούχο Χημικού στο ΙΙΒΕΑΑ

Διδακτορικό για πτυχιούχο χημικού στο ΙΙΒΕΑΑ

Το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «VRE for regional Interdisciplinary communities in Southeast Europe and the Eastern Mediterranean (VI-SEEM)», με επιστημονική υπεύθυνη την κ. Ζωή Κούρνια, κι έχοντας υπόψη την Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης με ΑΔΑ:7ΖΡ24694Φ7-ΚΙΒ, ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν (1) υποψήφιο διδάκτορα.

Την ενημερωτική σελίδα με όλες τις προκηρύξεις διδακτορικών μπορείτε να την δείτε εδώ.


Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει τα κάτωθι:

Απαιτούμενα προσόντα:

  1. Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Χημικού ή Χημικού Μηχανικού
  2. Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας

Επιθυμητά προσόντα:

  1. Εμπειρία σε σχεδιασμό φαρμάκων μέσω υπολογιστή
  2. Τουλάχιστον ένα (1) έτος επαγγελματική εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού φαρμάκων
  3. Ανακοινώσεις σε συνέδρια
  4. Εγγραφή σε Πανεπιστημιακό διδακτορικό πρόγραμμα

Αντικείμενο Έργου:

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα συμμετέχει στο συντονισμό του έργου VI- SEEM στο τομέα των Επιστημών Ζωής (Life Sciences) με τα εξής καθήκοντα: Μοριακές Δυναμικές προσομοιώσεις πρωτεϊνών και μοντέλων κυτταρικών μεμβρανών. 

Υποβολή Αιτήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται μέχρι και τις 11/5/2018 να επισυνάψουν/καταθέσουν τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά μόνο με τους εξής τρόπους:

Α) να τα αποστείλουν με email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με θέμα «Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ.πρωτ. ……/ ……-…..-2018)» ή 

Β) να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως (ώρες γραφείου 9.30-16.30) στην Γραμματεία του Ιδρύματος Γ) να τα αποστείλουν με την υπηρεσία της ταχυμεταφοράς (courier) σε φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ.πρωτ. ……/ ……-…..-2018)», στη διεύθυνση: Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α., 

Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων, Σωρανού του Εφεσίου 4, 115 27 Αθήνα. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 
  • Βιογραφικό σημείωμα (με αναφορά στα σχετικά με την προκήρυξη προσόντα)
  • Αντίγραφα πτυχίων, Πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας 
  • Στοιχεία επικοινωνίας για δύο (2) συστατικές επιστολές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 

  • Κάθε υποψηφιότητα θεωρείται εμπρόθεσμη υπό την αυστηρή προϋπόθεση πως θα παραληφθεί μέχρι και την παραπάνω αναγραφόμενη ημερομηνία. Οι υποψήφιοι είναι  υπεύθυνοι για την έγκαιρη υποβολή της αίτησής τους.
  • Αντικατάσταση της αίτησης, διόρθωση ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
  • Η έλλειψη κάποιου από τα απαιτούμενα προσόντα της πρόσκλησης συνεπάγεται απόρριψη του υποψήφιου. 
  • Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν δεσμεύει το ΙΙΒΕΑΑ να συνάψει συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους και δε δημιουργεί δικαιώματα προσδοκίας 
  • Η Επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει σε συνέντευξη τους επικρατέστερους υποψηφίους.
  • Σε περίπτωση πτυχίων εξωτερικού απαιτείται η αναγνώριση ισοτιμίας και αντιστοιχίας, από ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ. 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr