Ξεκινούν οι δηλώσεις μαθημάτων στο ΠΑΠΕΙ - Τι πρέπει να προσέξουν οι φοιτητές

ΠΑΠΕΙ: Ξεκινούν οι δηλώσεις μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2021-2022

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές – φοιτήτριες όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς ότι οι δηλώσεις για τα υποχρεωτικά μαθήματα και για τα μαθήματα επιλογής, χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 θα υποβάλλονται από 22 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2021, ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας πληροφόρησης φοιτητών students.unipi.gr με τη χρήση του προσωπικού κωδικού των φοιτητών.

Πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις θα παρέχουν οι Γραμματείες των Τμημάτων (ΔευτέραΤετάρτη-Παρασκευή 11.30 π.μ. – 14.00 μ.μ) 


Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΠΑΠΕΙ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Σημαντικές Οδηγίες για τις Δηλώσεις Μαθημάτων:

α) Μετά την οριστική υποβολή της δήλωσης μαθημάτων (υποχρεωτικών και επιλογής) και ΠΡΙΝ τη λήξη της προθεσμίας δηλώσεων, οι φοιτητές οφείλουν να προχωρούν σε επανέλεγχο της δήλωσής τους προκειμένου να βεβαιωθούν ότι ολοκλήρωσαν σωστά τη διαδικασία.

β) Σύμφωνα με τον Κανονισμό ΠΠΣ του Τμήματος, οι φοιτητές που δεν έχουν υποβάλει δήλωση μαθημάτων δεν γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις του οικείου εξαμήνου και, εάν παρά ταύτα συμμετείχαν σε αυτές, η επίδοσή τους δεν βαθμολογείται και, εάν βαθμολογήθηκαν, ο βαθμός επιτυχίας που τυχόν έλαβαν δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν καταχωρείται σε καμία εξεταστική περίοδο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΠΑΠΕΙ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr